Keratex Frog Cleaner

ved sur stråle  -  holde strålen og ballene fri for infeksjoner - desinfisering

Les merShow less
kr 195.00
Velg mengde
  • 50 ml
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

KERATEX FROG DISINFECTANT
Det er viktig å holde strålen og ballene fri for infeksjoner (sur stråle), ellers kan hesten bli halt, og det som startet som en akutt tilstand kan fort bli kronisk og vanskelig å behandle.
Keratex Frog Disinfectant inneholder tea tree oil i en formula som sikrer tilgang til de dypeste steder som i kløftene på siden av og i midten av strålen, og opp i ballene.
De mørke , varme og fuktige forholdene her er ideelle steder for mikroorganismer, så jevnlig desinfisering er viktig for en sunn hov. En bøyelig flaske med en smal tut sikrer at Frog Disinfectant kan påføres med trykk slik at den lett sprer seg i og rundt strålen.          Innhold: Tea Tree Oil, Acetone.

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
På Stell
kr 129.00
(0)
Økologisk skånsom finvask Ullvask er laget av naturlige oljer. Den er effektiv, en naturlig mykgjører og spesielt skånsom mot ull, bambus, kashmir, alpakka, mohair, silke og dun. Bevarer fargene – også den naturlige...
NAF
kr 950.00
(0)
M Power er en ledende ernæirngsmessig blanding som støtter en naturlig og sunn utvikling av muskler. Det er et populært tilskudd blant mange konkurranseryttere som har sett og opplevd fordelene ved produktet. M...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn