Multiflex Gold Hilton Herbs

sirkulasjonsøkende, smerter, betennelser, immunforsvar for muskler og ledd.

I pose og flytende

Les merShow less
kr 525.00
Velg mengde
 • 1 kg
 • 1 Liter
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

MULTIFLEX GOLD Hilton Herbs er en flytende urtetinktur blanding med 8 ulike urter hvor alle har egenskaper og hjelper ved

 • Smerter, ømheter og betennelser i ledd og muskler
 • Bidrar til å øke sirkulasjonen
 • Avgifter kroppen og støtter immunforsvaret

De ulike urtene gir vi her en kort beskrivelse, urtene fås kjøpt enkeltvis også

 • Djevelsklo
 • Hagtorn
 • Mjødurt
 • Mariatistel
 • Brennesle
 • Klengjemaure
 • Selleri
 • Løvetann

Djevelsklo - Harpogophytum procumbens
Egenskaper: betennelsesdempende, smertestillende, urindrivende, bittermiddel, stimulerer fordøyelsen
Bruksområder: Ved leddsmerter, leddbetennelser, leddgikt, revmatisme, senebetennelser, hoftesmerter, muskellidelser I Tyskland hvor man bruker Djevelsklo i stor utstrekning har man gjort ulike forsøk som viser at de smertelindrende og betennelsesdempende egenskapene hos Djevelsklo er sammenlignbare med kortison og fenylbutazon og da uten bivirkninger.

Hagtorn 
Egenskaper: Sirkulasjonshøyende, styrke hjertet, ved forfangenhet, halthet, galler og ved dysfunksjon i lungene
Hagtorn er først og fremst en urt for hjertet og blodsirkulasjonen, hagtorn utvider blodkarene slik at hjertet tilføres mer blod og oksygen. Hagtorn øker forbrenningen i hjertemuskelen og gjør at hjertet arbeider mer effektivt og mer i stand til å pumpe blod ut i kroppen.  For hardt arbeidende hester betyr det at hagtorn øker hjertemuskelens toleranse for mangel på oksygen. Men er også brukt ved forfangenhet,  halthet og galler og hud som er tørr og flassende kan bli hjulpet av hagtorn.  Studier viser at hagtorn kan påvirke hjerte muskelen seg, både når det gjelder rytme og metabolismen.  

 Mjødurt   Filipenduala ulmaria
Egenskaper: Smertestillende, betennelseshemmende, syrenøytraliserende, kvalmedempende, astringerende (sammentrekkende), sårhelende, slimhinnebeskyttende, magestyrkende, urindrivende, svettedrivende, febersenkende, mildt antiseptisk, antibakteriell, desinfiserende, lokalbedøvende, krampeløsende, antirevmatisk og blodfortynnende. Mjødurt styrker kapillærårenes vegger og virker som en antioksidant.

Bruksområde:  Mage og tarmforstyrrelser – både sår og diare – forebyggende og terapeutisk, ubalanse i syreproduksjon, forkjølelse, bronkitt, hoste, muskel og leddsmerter og betennelse i ledd og muskulatur, slimhinnebetennelser, blærekatarr og nyrelidelser

 Mariatistel er kjent for sin beskyttende og stimulerende innvirkning på leveren.Den bidrar til at nye leverceller lages raskere. Den har også blitt brukt til hester som har fått leverproblemer på grunn av innvoldsorm eller langvarig medisinering. Siden urten taes langsomt opp i kroppen må man regne med å gi den 4 - 6 uker før den får virkning. 

Mariatistel
Egenskaper: beskytter leveren ved at den stimulerer oppbygningen av leverceller, antioxidant, inflammasion & allergihemmende

 BRUKSOMRÅDER:
• Renser leveren
• Regenererer levercellene
• Stimulerer produksjon og sekresjon av galle
• Forbedrer fettfordøyelsen
• Kolesterolsenkende
• Avgiftende

Dosering urt                            flytende
ponni     l målebeger                10 ml
cob        3 målebeger               20 ml
hest       4 målebeger               30 ml
stor hest 5 målebeger               40 ml

Brennesle som styrkemiddel

Brenneslen er en urt med kraftige blodrensende egenskaper. Den driver gifter ut av kroppen gjennom å løse opp slaggproduktene fra stoffskiftet, og samtidig stimulerer den nyrene til å øke urinutskillelsen. Tradisjonelt har nesle vært brukt som styrkemiddel om våren for å øke energien og næringsomsetningen, og forberede hesten på våren.
Brennesle inneholder og er rik på C-vitamin, A og D vitamin – Jern, Natrium, Proteiner og Fiber. 

Bruksområder:
- som et rent styrkende middel
- for hester som er blodfattig eller har anemi – siden Brennesle inneholder både c-vitamin og jern gjør det slik at hesten tar opp jernet lett i kroppen
- mot allergi
- som en rense kur
- mot stivhet og smerter i muskulatur og ledd

Å innta brennesle kan derfor være bra når det gjelder å løse opp urinsyre i leddene og på den måten lindre smertene ved urinsyregikt. Den rensende virkningen av brennesle-te kan man lett se ved at urinen ofte er mørkere enn vanlig og lukter stram
- for hester med infeksjoner i blære og nyre
- er også virksom mot ulike hudlidelser

 

Klengjemaure   Galium Aparine L.

Egenskaper: virker urindrivende, styrker lymfesystemet, hudproblemer
Det Klengjemaure er mest kjent for i hestemiljøet er nok at den brukes for å lindre sommereksem fremfor alt på islandshester. Og vil kunne lindre tørr hud og eksem.
Bruksområde: Dette er en av de mest styrkende urtene vi kjenner til.  Urten har både en blodrensende og urindrivende virkning og derav styrker og støtter lymfesystemet .

Kroppen er avhengig av et lymfesystem som fungerer og som kan drenere bort giftstoffer og avfallsprodukter. Ved bruk av klengemaure vil man stimulere utskillingen av disse stoffene gjennom urinen.  

For hester som har plager i urinveissystemet og med smerter i lenderygg kan man bruke klengjemaure for å hjelpe til å rense urinveiene og eventuelt kombineres med Legestokkrose som virker bløtgjørende på urinveiene. Vil være god å bruke ved smertefull urinering og mindre urinmengde.

 LØVETANN   Taraxacum officinale

 Egenskaper: urindrivende, avførende, avgiftende, bitter styrkemiddel appetittøkende, motvirker tarmgass, slimløsende,  styrkende for lever og nyre, tilbakestiller hudens vitalitet, inflammatorisk ledd og muskelsykdommer og kan bidra til å løse opp slaggstoffer i bindevevet i kroppen.
Bruksområder: Ved alle type av lever og nyreproblem dette fordi urten har en kraftig innvirkning på leveren og nyre. 

Urtens rike innehold av kalium erstatter det kalium som føres ut av kroppen med urinen. Løvetann er meget rik på vitaminer A,B,C og D og inneholder faktisk mere A-vitamin enn gullerøtter.

Løvetann har en blodrensende virkning og er brukbar ved behandling av reumatisk verk.

 Løvetann rot bidrar til og og hindrer overdreven galle utskillelse av leveren. Løvetann stimulerer funksjon av leveren og kvitter gifter eller effektene av giftstoffer fra systemet. Giftstoffenes avfallsstoffer og miljøgifter blir presset gjennom leveren og nyrene, sistnevnte har i sin tur rense  blodet. 

Løvetann støtter alle funksjonene i leveren, filtrering av avfallsstoffer, avgifte leveren (root), fjerning av blokkeringer i leveren. Roten styrker leveren ved å redusere betennelser, lever chi stagnations er redusert, 

 

 

 

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

 • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
På Stell
kr 229.00
(0)
Hurtig-flekkfjerneren for alt som ikke kan vaskes i maskin Bruk den blant annet på dress, bunad, interiør og sko – effektiv og miljøvennlig.
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn