Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Vetroflex Intense

7 dagers intensiv kur for ledd og muskler - forebyggende og terapi 

kr 500.00
Velg mengde
  • 420 ml
Tomt på lager
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Vetroflex Intense
7 dagers intensiv kur for ledd, muskler

Vetroflex Intense er et proprietært tilskudd designet for å gi et høyt nivå av ernæringsstøtte foran eller umiddelbart etter intensivt arbeid for å forbedre ytelsen og hjelpe utvinningen etter anstrengelse.
Den kombinerer spesifikke aminosyrer, kraftige plantebaserte antioksidanter og ledd- og muskelstøtte næringsstoffer sammen med et prebiotisk middel.
 Vetroflex Intense er fri for forbudte stoffer og er trygt å bruke med prestasjonshesten.

HVORDAN DET FUNGERER
Vetroflex Intense jobber på fire måter for å gi ekstra støtte til hestesporten.
Kollagenhydrolysat tilfører en rik blanding av peptider som brytes ned til aminosyrer som akkumuleres i brusk og andre bindevev, med en positiv innvirkning på syntesen av leddmatriksforbindelser.
Inneholder også en spesiell antioksidantformel kalt ABC-Flex, en proprietær blanding av Acacia catechu, Boswellia og Curcumin, med sort pepper for å hjelpe til med absorpsjon, som gir spesifikke plantefytokjemikalier som samarbeider for å gi støtte til ledd, muskler og immunsystem.
Disse ingrediensene kombineres med MSM, L-karnitin, nukleotider, melonekstrakt (Superoxide Dismutase) og FOS prebiotika for å tilby støtte under og etter ytelse. Intense treningsøkter setter belastning på ikke bare muskel- og skjelettsystemet, men også det støttende fordøyelsessystemet og immunforsvaret.
Vetroflex Intense er designet for å støtte hver av disse funksjonene med målrettede næringsstoffer.
HVA DET GJØR
Vetroflex Intense er designet for å forbedre ytelsen og hjelpe utvinningen etter anstrengelse.
Felles støtte: via tilførsel av målrette
de aminosyrer fra kollagenhydrolysat; pluss MSM og antioksidanter for å støtte sunn brusk og bindevevsmetabolisme, så viktig for å opprettholde leddfunksjonen. Muskelstøtte: musklene jobber hardt under intens trening. For å hjelpe utvinningen etter anstrengelse ved hjelp av målrettede planteavledede antioksidanter, nukleotider og L-karnitin.
Fordøyelsesstøtte: hester i intens arbeid og i konkurranse kan ha forstyrret daglige rutiner og uunngåelige endringer i kostholdet - inkluderingen av et prebiotikum støtter den optimale funksjonen i fordøyelsessystemet på denne utfordrende tiden. Immunstøtte: Immunsystemet utfordres spesielt etter intensivt arbeid. De kraftige plantefytokjemikaliene i Vetroflex Intense virker synergistisk for å gi støtte for å styrke kroppens naturlige antioksidantforsvar.

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 316.25
(0)
THUJA CREAM kan brukes ved sarkoider, vorter og våteksem, ringorm – kremen er virus og bakteriehemmende.
Sist vist

Meny

Innstillinger