Equilibrium Massasje Pad XL

Massasje pad. Størrelse hest

Les merShow less
kr 5,499.00
Størrelse
  • XL
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Equilibrium massage pad (massasjedekken) er godkjent av veterinærer. Matten kan justeres til å passe over hele hesteryggen. Den løser opp i stive og ømme muskler og benyttes både før og/eller etter ridning. Massasjematten er trådløs og drives av et oppladbart batteri. Den har 3 massasjenivåer som kan stilles via en fjernkontroll. 

 Informasjon:

- Batteridrevet.

- 30-minutters økter med tre forskjellige massasjenivåer.

- Stimulerer musklene ved pulserende vibrasjon.

- Perfekt før og/eller etter trening.

- Passer til både hest og ponni.

- Lett og bærbar.

- Enkel å bruke.

- Universallader.

- 2 års garanti.

 

Les studie her på Engelsk;

http://www.equilibriumproducts.com/wellbeing/massage-pad-summary-of-test-results/

Evt oversettelse av sammendraget av studie under;

Sammendrag av studie: Equilibrium Massasje Pad

Equilibrium terapi massasje LR Clinical Trials  - Equilibrium terapi massasje pad

 

Equilibrium er dedikerte for å skape produkter som forbedrer hestens velvære. Alle produktene til Equilibrium er grundig kvalitetstestet.

Equilibrium massasjepadden har blitt testet av Myerscough College i Lancashire (UK).

 

Resultatene etter en testperiode på 6 uker viser at massasjepadden viser en betydelig påvirkning på hester i arbeid, som forbedrer fleksibiliteten i ryggen, fremmer hesten å slappe av og bidrar til å øke skrittlengden.

 Studie er delt inn i to ulike grupper: 

1)   Hestene ble målt for tegn av stress / avslapping umiddelbart før, under og etter bruken av massasjepadden. Dette ble målt over en 6 ukers periode. 

2)   Hestene ble vurdert med hensyn til fleksibilitet og smidighet i ryggen. Her hadde de to ulike grupper med hester; en gruppe med hester som ble behandlet med massasjepadden og en kontrollgruppe (gruppe av hester som ikke ble behandlet med massasjepadden).

 Testmetoder:

Fleksibiliteten i hesteryggen ble vurdert ved bruk av ”Arch Dip Test”. Denne testen er svært pålitelig og er en påvist indikator for fleksibiliteten i hesteryggen (Pelham & Schobesberger, 2006).

Metoden innebærer bruk av trykkstimulus for å påvirke en respons/refleks i hesteryggen. Hvis man for eksempel trykker på et bestemt sted i regionen i ryggraden påvirker dette ”dipping” vekk fra hvor man trykker, med en mer fleksibel rygg som gjør at hesten kan vise større evne til å ”dippe” vekk fra punktet som er trykket.

”The arch test” også kalt for ”Bueundersøkelsen” innebærer bruk av trykk på hestens midtlinje, som påvirker en oppover bøyerefleks i hesteryggen, vekk fra hvor man setter trykket. En mer fleksibel rygg tillater en hest å vise bedre evne til å bøye ryggen oppover og vekk fra punktet som er trykket ned.

I studie ble det også målt hvor avslappet hestene var. I dette tilfellet ble hestens hjertefrekvens målt.

Resultater:

Reduserer stivhet

Massasjeterapi hjelper og bidrar til å redusere stivhet som er forårsaket av skade og langvarig kroniske lidelser som leddgikt.

Måten dette forekommer er at massasjepadden øker blodtilførselen til de musklene som er påvirket og reduserer og fjerner oppbyggingen av giftstoffer (toksiner).

Testresultatene i dette studiet viser at 46% av hestene som ble behandlet med massasjepadden hadde en forbedring i fleksibiliteten i hesteryggen.

 Skrittlengden

Studie viste også at skrittelengden til hestene som ble behandler økte i testperioden med 12cm. Skrittlengden til kontrollgruppen viste nesten ingen forbedring.

 Fremmer avslapping

Hestene som ble behandlet med Equilibrium massasjepadden hadde en konsekvent lavere hjertefrekvens enn de hestene som var i kontrollgruppen (hestene som ikke ble behandlet).

 Forbedrer ytelsen

Spenninger i muskler er ofte en av de vanligste årsakene til dårlig opptreden (ytelse). Ved å fremme avslapping og fleksibiliteten  i ryggen til hesten kan dette redusere spenninger i muskulaturen. 

Avslappende muskler vil være med på å hjelpe konkurransehester når de utfører ulike dressurbevegelser og spranghopp.

 Konklusjon:

Resultatene etter 6 uker med testing viser at: 1) Hestens velferd kan bli potensielt bedre fordi hesten er mer avslappet, og 2) hestens opptreden (ytelse) blir bedre fordi hestens ryggmuskulatur viser større fleksibilitet. Muskler som er avslappet hjelper med fleksibilitet og bevegelse. Dette gjelder spesielt for konkurransehester som utfører dressurbevegelser og spranghopp.

 

Les merShow less
Produktdetaljer
EB1
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn