Shapley's MTG original

Sopp/bakterieinfeksjoner, mugg, sår, kløe, tørr hud, man/hale kløe. 

Les merShow less
kr 529.00
Velg mengde
  • 946 ml
Tomt på lager
Favoritt0
Beskrivelse

M-T-G Original Plus - størrelse 946 ml

M-T-G Original er utviklet for å pleie huden når hesten har ulike mugg, sopp, våteksem, kløe, flass ol.
Enkel og trygg å bruke!

Kan brukes når hestene sliter med:
Sopp/bakterieinfeksjoner, mugg, sår, kløe, tørr hud, man/hale kløe. 
I tillegg gir den man/halevekst

M-T-G gir et supert resultat etter kun en påføring!!
Den er formulert for å gi fuktighet til huden og håret rundt og fremmer både sunn og maksimal hårvekst. Den har vist seg til å fungere svært effektivt for å fremme hårvekst, hvor brukere rapporterer opp til 5-7 cm vekst på man og hale på kun en måned.
Håret blir mykt og smidig og bevarer håret slik at det ikke skal ryke.

Original MTG er enkel å bruke. Bare gni en liten mengde inn i det berørte området uten å forstyrre eller plukke skorpene av.
Det er ikke nødvendig å skylle eller vaske mellom påføringene.

-        Rist flasken grundig for å blande sedimentlaget på bunnen av flasken gjennom resten av væsken i flasken. Fortsett å riste med jevne mellomrom under påføring.

-        Påfør direkte på problemstedet ved å bruke akkurat nok til å dekke til uten å bruke for mye og ha det overskytende nedover hesten.

-        Ikke ta av  skorper, da det kan være vondt for hesten og forårsake svak hevelse. Skorpene faller av seg selv etter at den sunne huden vokser tilbake under skorpen.

-        Etter at riper leges på hestens ben, legg et tynt lag Original MTG pluss på det berørte området før oppmøte i våte forhold for å gi en barriere mot at hesten blir infisert igjen.

-        Ikke del børster, tepper  mellom hester med hudproblemer og de uten problemer, da sopp- og bakterieproblemer er svært smittsomme. Vask alt som kommer i kontakt med smittet hest, slik at du ikke smitter ham igjen etter at han har grodd. Pensler kan vaskes med en blekemiddeloppløsning for å drepe soppen eller bakteriene, og sørg for å skylle godt.

-        Oljen i Original MTG plus kan gjøre hesten din følsom overfor solen og utsatt for solbrenthet. Hvis hesten bruker mye tid i direkte sol, kan det være lurt å bruke Original MTG pluss tidlig på kvelden.

-        Original MTG plus kan produsere varme når den påføres, så du vil være forsiktig med å legge et benomslag over toppen av det, da det vil fungere som svette.

-        Det er ikke behov for å vaske ut eller skylle Original MTG plus mellom applikasjonene.

-        Mange ser hudproblemet forsvinne etter bare den første påføringen.

-        Å dyrke manke- eller halehårmassasje MTG pluss i bunnen av manen langs nakken og på hestehalebenet en gang i uken.

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Likit
kr 449.00
(0)
Likit Boredom Buster - 250 g little likit refill passer i denne. Gi din hest den ultimate lekeopplevelsen! Utforsk en verden av intelligens og underholdning med vår innovative interaktive leke. Stimuler hestens...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn