Shapley's MTG original

Sopp/bakterieinfeksjoner, mugg, sår, kløe, tørr hud, man/hale kløe. 

Les merShow less
kr 529.00
Velg mengde
  • 946 ml
Favoritt0
Beskrivelse

M-T-G Original Plus - størrelse 946 ml

M-T-G Original er utviklet for å pleie huden når hesten har ulike mugg, sopp, våteksem, kløe, flass ol.
Enkel og trygg å bruke!

Kan brukes når hestene sliter med:
Sopp/bakterieinfeksjoner, mugg, sår, kløe, tørr hud, man/hale kløe. 
I tillegg gir den man/halevekst

M-T-G gir et supert resultat etter kun en påføring!!
Den er formulert for å gi fuktighet til huden og håret rundt og fremmer både sunn og maksimal hårvekst. Den har vist seg til å fungere svært effektivt for å fremme hårvekst, hvor brukere rapporterer opp til 5-7 cm vekst på man og hale på kun en måned.
Håret blir mykt og smidig og bevarer håret slik at det ikke skal ryke.

Original MTG er enkel å bruke. Bare gni en liten mengde inn i det berørte området uten å forstyrre eller plukke skorpene av.
Det er ikke nødvendig å skylle eller vaske mellom påføringene.

-        Rist flasken grundig for å blande sedimentlaget på bunnen av flasken gjennom resten av væsken i flasken. Fortsett å riste med jevne mellomrom under påføring.

-        Påfør direkte på problemstedet ved å bruke akkurat nok til å dekke til uten å bruke for mye og ha det overskytende nedover hesten.

-        Ikke ta av  skorper, da det kan være vondt for hesten og forårsake svak hevelse. Skorpene faller av seg selv etter at den sunne huden vokser tilbake under skorpen.

-        Etter at riper leges på hestens ben, legg et tynt lag Original MTG pluss på det berørte området før oppmøte i våte forhold for å gi en barriere mot at hesten blir infisert igjen.

-        Ikke del børster, tepper  mellom hester med hudproblemer og de uten problemer, da sopp- og bakterieproblemer er svært smittsomme. Vask alt som kommer i kontakt med smittet hest, slik at du ikke smitter ham igjen etter at han har grodd. Pensler kan vaskes med en blekemiddeloppløsning for å drepe soppen eller bakteriene, og sørg for å skylle godt.

-        Oljen i Original MTG plus kan gjøre hesten din følsom overfor solen og utsatt for solbrenthet. Hvis hesten bruker mye tid i direkte sol, kan det være lurt å bruke Original MTG pluss tidlig på kvelden.

-        Original MTG plus kan produsere varme når den påføres, så du vil være forsiktig med å legge et benomslag over toppen av det, da det vil fungere som svette.

-        Det er ikke behov for å vaske ut eller skylle Original MTG plus mellom applikasjonene.

-        Mange ser hudproblemet forsvinne etter bare den første påføringen.

-        Å dyrke manke- eller halehårmassasje MTG pluss i bunnen av manen langs nakken og på hestehalebenet en gang i uken.

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
På Stell
kr 129.00
(0)
Økologisk skånsom finvask Ullvask er laget av naturlige oljer. Den er effektiv, en naturlig mykgjører og spesielt skånsom mot ull, bambus, kashmir, alpakka, mohair, silke og dun. Bevarer fargene – også den naturlige...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn