Vertargil Grønnleire

Vertargil Green Clay er 100% renset naturprodukt rik på mineraler, sporstoffer, enzymer og rester fra organisk materiale. Høyt kiselinnhold har gunstig effekt på hudens og bindevevets elastisitet (nødvendig når vev og muskler skal rehabiliteres etter skade). Grønnleire kan brukes til både mennesker og dyr. Er soltørket i minst 1000 timer, noe som gir den evne til å avgi mineraler og sporstoffer, samt trekke til seg bakterier og avfallsstoffer. Sies å være antibakteriell.

Brukes innvortes som rensemiddel for giftstoffer og bekjempelse av tretthet, kvalme og fordøyelsesproblemer.

Les merShow less
kr 349.00
Velg mengde
  • 1 kg
  • 5 kg
  • 360 gram
Favoritt0
Beskrivelse

Utvortes som omslag for ømme muskler og ledd, hevelser, blødninger og overbelastninger. Kan også brukes forebyggende direkte etter harde anstrengelser.

Brukes direkte på sår (også som ikke vil gro), gnagsår, stikk, infeksjoner, betennelser, mugg, ringorm, eksem, brannskader, hudproblemer og til hudrensing

Kan også ha god effekt på trykkskader fra sal

Laboratorietestet. Ikke farlig for hesten å slikke i seg (sunt å spise). Pulveret blandes med vann og kan lagres over lang tid (også det som er blandet)

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist
kr 349.00
(0)
Vertargil Green Clay er 100% renset naturprodukt rik på mineraler, sporstoffer, enzymer og rester fra organisk materiale. Høyt kiselinnhold har gunstig effekt på hudens og bindevevets elastisitet (nødvendig når vev og...

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn