NAF Magic like powder

Som terapi el forebyggende tilskudd for hester med stress, urolig, vanskelig å håndtere, trene 

Les merShow less
kr 515.00
Velg mengde
  • 750 gram
  • 1,5 kg
  • 3 kg
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

NAF Five Star Magic

Five Star Magic spesialtilskudd er laget av en magnesium-basert formel som er lettere for hesten å ta opp enn de vanlige. Spesialtilskudd for hester som stresser mye og som trenger å konsentrere seg, og få mindre spenninger i kroppen

Five Star Magic inneholder også en unik kombinasjon av beroligende urter og næringsstoffer som er kjent for å få musklene til å slappe av og støtte konsentrasjon.

Magnesium er et viktig næringsstoff til hestens velvære og blant sine mange roller er regulering av nervøse spenninger. Som magnesiumsulfat fungerer også på muskelspenninger, kan en hest som er litt lav på magnesium vises at den er ”stiv/stram” "i hans måte å gå og uttrykke angst, oppstemthet og mangel på tillit.

Lav på magnesium kan også være forårsaket av en beite mangel eller bare en hest eller ponni individuelle metabolisme. Magnesium nivåer kan også bli redusert ved regelmessig reise og konkurranse.

Five Star Magic er mer enn bare magnesiumsulfat, den inneholder også en blanding av urter valgt for sin tradisjonelle bruk i støtte tillit og konsentrasjon.
Den unike blandingen av magnesiumsulfat og urter  bidrar til at hesten å takler bedre  det den blir bedt om, roligere og tryggere.

Inneh. urter, ulike vitaminer/mineraler som bla magnesium chloride, bukkehornkløver, alfalfa, humle, passjonsblomst, spesialgjær, prebiotika, gressmel

Alle Natural animal feed produktene godkjennes av "the Veterinary Medicines Directorate" som tilskuddsfor og de tilfredsstiller EU's krav om merking.  

 

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn