Organic Magnesium Chia de Gracia 750g

Magnesium tilskudd for nervøse og sensitive hester.

Les merShow less
kr 675.00
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

CdGMAGNESIUM er et tilskuddsfôr for å sikre hestens tilstrekkelige inntak av magnesium.

CdGMAGNESIUM inneholder chelatert organisk magnesium, som er i en naturlig og effektivt absorberbar form. Hesten trenger magnesium hver dag, da det ikke lagres i kroppen. Magnesium er et av de viktigste mineralene i kroppen. Det støtter funksjonen til nervesystemet, muskler, hjerte og blodårer. Magnesium er viktig for muskelfunksjoner - det hjelper musklene med å komme seg etter stress og trening. Hvis hesten lider av magnesiummangel, er musklene ute av stand til å slappe av etter trening, noe som kan forårsake for eksempel muskelkramper. Magnesium optimaliserer syrebalansen i musklene, og påvirker dermed også hestens prestasjonsevne.

Kroppen bruker magnesium i proteinutveksling, nervecellefunksjoner og beinbygging. Behovet for magnesium påvirkes av blant annet hestens alder, mengden fysisk anstrengelse, graviditet og kvaliteten på fôret. En ung hest trenger mer magnesium enn en voksen, ettersom beinene utvikler seg frem til treårsalderen. I løpet av de siste månedene av hestens graviditet øker fosterets behov for magnesium. Behovet for magnesium øker under kraftig anstrengelse. Magnesium anbefales for hester som er under hard trening, eller som lider av insulinresistens, muskelspenninger eller kramper, nervøsitet, og hester som svetter mye. Spenning og hard trening kan øke muskelbelastningen. I tillegg tømmer stress kroppens magnesiumreserver raskere enn vanlig, og derfor anbefales et magnesiumtilskudd ofte for nervøse hester. Også i forbindelse med diaré anbefales det å gi ekstra magnesium for å erstatte tapte mineraler.

**Dosering:**

Hest 500 kg:

som nødvendig, avhengig av magnesiuminnholdet i annet fôr.

* 1 måleskje ca. 14 g, inneholder magnesium ca. 4200 mg.

* Med én måleskje per dose varer produktet i 54 dager.

15 ml måleskje = 14 g = 4200 mg magnesium.

Doseringen bør ta hensyn til mengden magnesium som oppnås fra annet fôr.

Det daglige magnesiumbehovet for en 500 kg hest fra fôr:

* I hvile: 8 g

* Lett arbeid: 10 g

* Moderat arbeid: 12 g

* Hardt arbeid: 15 g

Om nødvendig (spesielt sportshester), kan produktet kombineres med ølgjær, som inneholder viktige B-vitaminer, f.eks. for å støtte muskelfunksjon og energimetabolisme, samt vitamin E og selen, som er viktige antioksidanter og næringsstoffer som støtter restitusjon.

Magnesium anbefales å brukes etter behov eller for eksempel før konkurranser og transport.

CdGMAGNESIUM tilbyr bedre biotilgjengelighet enn uorganiske mineraler. Den chelaterte, dvs. organiske formen bundet til aminosyrer, garanterer god absorpsjon, takket være hvilken en mindre mengde er tilstrekkelig. Magevennlig magnesiumtilskudd med høy biotilgjengelighet.

**Sammensetning:** 100 % organisk magnesiumchelat. Magnesiuminnhold 300 g / kg.

**Pakningsstørrelse:** 750 g.

Les merShow less
Produktdetaljer
CDG47
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 119.00
(0)
Silvermoor Swingers er laget av 100% naturlige ingredienser uten tilsatt sukker.  Den innovativt designede 'boredom busteren' festes til Swingers Rope og henges i stall, utegang, hengeren eller i paddocken.
kr 229.00
(0)
Pad til longeringsgjord med et tyndt skumfyld. Meshforing sikrer, at hestens pels ikke bliver irriteret af svedophobning. Air mesh-indsats med logobånddesign langs rygsøjlen forhindrer tryk ved brug. Struktureret stof...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn