Grønnleire 400 gram klar til bruk

Betente sår, hevelser. lymfangitt, gnagsår, mugg, infeksjon, på ringorm og eksem, underhudsbetennelse, Shore shins, 

Les merShow less
kr 379.00
Favoritt0
Beskrivelse

Argiletz Grønn leire

sår, lymfangitt, mugg, ringorm, shore shins, fordøyelse

Denne grønne leiren er klar til bruk

Bruksområder:

Betente sår, ved hevelser som for eksempel. lymfangitt, gnagsår, mugg, infeksjon, på ringorm og eksem, underhudsbetennelse (benhinne). Shore shins

Grønn leire er rik på mineraler, sporstoffer, enzymer og rester fra organisk materiale. Dette er et rent naturprodukt og har blitt brukt innen naturmedisin gjennom århundrer.

Kiselinnholdet er på hele 44% og har en gunstig effekt på hudens og bindevevets elastisitet. Dette er nødvendig når vev og muskler skal bygges opp og rehabiliteres etter skader, og leiren trekker til seg bakterier og avfallstoffer.

Grønn leire er meget effektiv leire som er aktivert gjennom soltørking i minst 1000 timer - den er sol-energetisk.  Denne spesielle tørkingsprosessen gir leiren evnen til å utveksle stoffer.  d.v.s. avgi mineraler, sporstoffer m.m. og å suge opp bakterier, avfallstoffer m.m.

Leirens rensende egenskap har vært kjent meget lenge. Den trekker ut bakterier og nøytraliserer. Erfaringer viser at ved bruk av grønn leire blir det ingen eller minimalt med betennelser. Den tilfører virksomme stoffer som opprettholder likevekten og øker blodgjennomstrømningen slik at sår gror fortere og man unngår arrdannelse.

Derfor har grønn leire vært meget populært blant hesteeiere da den har et meget bredt virkeområde både utvendig og innvendig bruk.

Utvendig  smøres leiren på i et tynt lag og skal bli værende på til leiren har tørket. Vaskes deretter av med godt lunkent vann. Dette gjentas 1-3 ganger i uken til såret eller muggen er forsvunnet..

Den kan legges som kompress: Grønnleiren smøres da tykt på (3-6mm) og dekkes med plastfolie. Legg så på en bandasje som holder det hele på plass. Kompressen skal holdes fuktig under hele behandlings tiden. Kan ligge på over natten. Skyll med lunkent vann, og gjenta behandlingen til problemet er borte. Svært gunstig på sår som ikke vil gro. 

Leiren er grov og må stå i vann 1 – 2 timer før bruk

Påføres området som skal behandles i 1 cm tykkelse mot hårets retning. La virke i 1 til 2 timer og vask av. Gjentas om nødvendig eller til såret/skaden er leget.

Kompress

Kan også legges som kompress: Grønnleiren smøres da tykt på (3-6mm) og dekkes med plastfolie. Legg så på en bandasje som holder det hele på plass.  Kompresset skal holdes fuktig under hele behandlings tiden og kan ligge på over natten. Skyll med lunkent vann, og gjenta behandlingen til problemet er borte. Svært gunstig på sår som ikke vil gro. 

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn