Silver Trush

Hester med sur stråle, white line disease, mugg, våteksem - som terapi eller forebyggende

Les merShow less
kr 249.00
Velg mengde
  • 100 ml
  • 200 ml
Favoritt0
Beskrivelse

Silver Trush
Drar ut bakterier og sopp fra hoven uten å tørke ut hoven.   Silver Trush inneholder sølvioner som dreper sopp og bakterier, og gjenoppretter balansen.  
Gjør ren hoven uten å vaske,  pudre på de områder som er dårlige og i sprekker, behandle 2 – 3 ganger i uka

* MUGG
* SUR STRÅLE
* HOVSPREKKER
* WHITE LINE DISEASE


Naturlig leire sørger for å absorberer overflødig fuktigheten fra hoven eller infisert område. Antibakteriellt virkestoff dreper bakterier og gjennoppretter balansen.
Sølv har en desinfiserende effekt fordi sølvioner trenger inn i bakteriecellen og forstyrrer dens stoffskifte, samt skader cellestrukturen og osmotisk likevekt i den grad at det kan føre til døden for bakteriecellen.
Sølv har blitt brukt til antibakteriell behandling i mer enn 1000 år.
Den antibakterielle virkningen var allerede kjent i det antikke Hellas og Romerriket. Men også besteforeldregenerasjonen brukte denne kunnskapen ved å legge en sølvmynt i melkebollen for å øke holdbarheten.
 I dag blir sølv brukt som bl.a desinfeksjonsmiddel i sårterapier. Den antibakterielle virkningen av sølv brukes f.eks i sårplaster, medisinske materialer, og/eller antibakteriell keramikk eller emalje.


SUR STRÅLE – HOVSPREKK - WHITE LINE DISEASE
 Gjør hoven ren med en hovkrok eller stiv børste uten å vaske. Fjern så mye bakteriebelegg som mulig. Påfør pudderet inn i alle sprekker, kroker og kriker, trykk det godt inn med en ispinne. Påføres daglig til man oppnår ønsket virkning.
 
MUGG
Infisert området børstes rent med en myk børste uten å vaskes først. Dryss på rikelig med pudder de første gangene. Klapp det lett og forsiktig inn med fingertuppene.Plukk ikke vekk skorpene da du på denne måten lager hull i hud/skorpe og hjelper bakteriene med å trenge inn.  Dette forværrer problemet!
 Børst daglig før påføring. Skorpene vil falle av seg selv da området er leget og sårene grodd.
 
DERMATOFILOSE/VÅTEKSEM
Infisert område gjøres rent forsiktig med en børste.  Unngå å fjerne skårper da dette forværrer problemet. Dryss på rikelig, daglig til ønsket resultat er oppnådd.  Hold hesten tørr så langt det er mulig til heling finner sted.
 
FOREBYGGING
Bruk Silver Trush 2-3 ganger pr uke ved forebygging og vedlikehold. Eller etter behov.

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
NAF
kr 265.00
(0)
NAF ProFeet Farrier Solution er et hovpleiemiddel med geléaktig konsistens, som påføres med en kost som er integrert i flaska. Kosten ligger godt i hånden, og middelet drypper ikke. Dermed unngår du unødig sløsing ved...
kr 620.00
(0)
øker raskere vekst til sprukne og skadet områder i hoven - ved bruk gir en sterkere og god hovvekst SBS Toe Grow Gel som benyttes på hestens høver for å fremme hovvekst på skadde høver. - øker raskere vekst til...
Leovet
kr 135.20 kr 169.00
(0)
LV huflab hoof hardener reduces cracking and abrasion of the horn. Ideal for horses with chipped and brittle hooves, low heels, separating hoof walls, and for barefoot horses. Hoof wall and sole are strengthened....
NAF
kr 479.00
(0)
En unik formel som inneholder MSM og sinksulfat som naturlig styrker hele hovkapselen. En førsteklasses hovherder som er utviklet for å beskytte skjøre høver, styrke myke såler og i tillegg desinfiserer den stråler...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn