Farriers Finish Life data

Bakteriedrepende, behandlende, bekjemper sprekker ved at den forsterker hovveggen

Les merShow less
kr 349.00
Velg mengde
  • 473 ml
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Farrier’s Finish er en av de beste hjelpemidlene mot en dårlig hov.
Den er en flytende mikstur som bekjemper flere av bakteriene som forårsaker sur stråle, white line disease, tørrhet og sprøhet, soppinfeksjoner mm. Kan også brukes på hovsprekker, og når hesten får «melete» tilstander i gamle sømhull.

Forskjellen mellom konkurrentene og Farrier’s Finish er at miksturen til Life Data sørger for at hoven ikke mister fleksibiliteten sin. De inneholder ofte ett eller flere kjemikalier som får hoven til å se pen ut, men de får hovveggen til å stivne, noe som fremprovoserer nye hovsprekker og at de slår av hovbiter.
For å opprettholde en god fuktighetsprosent i hoven er ingrediensene blandet slik at miksturen hverken tørker ut eller bløter opp hoven. Ved for bløte høver hindrer den overfladisk fuktighet å komme inn slik at hoven selv kan stabilisere nivået, og ved tørre høver skaper den en hinne som får fuktigheten inn uten å gjøre høven unødvendig bløt.
Et produkt som bekjemper alt! Kan brukes forebyggende også, og er et spesielt godt middel der man vet hesten er utsatt for nevnte problemer.
Kommer i en flaske på 473ml. Påføres på en tørr og ren hov, og bør få stå og virke inn i omtrent fem minutter før hesten slippes ut, eller blir satt steder med mye sand eller flis.

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
15 andre produkter i samme kategori:
NAF
kr 479.00
(0)
En unik formel som inneholder MSM og sinksulfat som naturlig styrker hele hovkapselen. En førsteklasses hovherder som er utviklet for å beskytte skjøre høver, styrke myke såler og i tillegg desinfiserer den stråler...
Leovet
kr 135.20 kr 169.00
(0)
LV huflab hoof hardener reduces cracking and abrasion of the horn. Ideal for horses with chipped and brittle hooves, low heels, separating hoof walls, and for barefoot horses. Hoof wall and sole are strengthened....
NAF
kr 265.00
(0)
NAF ProFeet Farrier Solution er et hovpleiemiddel med geléaktig konsistens, som påføres med en kost som er integrert i flaska. Kosten ligger godt i hånden, og middelet drypper ikke. Dermed unngår du unødig sløsing ved...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn