Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Farriers Finish

Bakteriedrepende, behandlende, bekjemper sprekker ved at den forsterker hovveggen

kr 351.25
Velg mengde
  • 473 ml
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Farrier’s Finish er en av de beste hjelpemidlene mot en dårlig hov.
Den er en flytende mikstur som bekjemper flere av bakteriene som forårsaker sur stråle, white line disease, tørrhet og sprøhet, soppinfeksjoner mm. Kan også brukes på hovsprekker, og når hesten får «melete» tilstander i gamle sømhull.

Forskjellen mellom konkurrentene og Farrier’s Finish er at miksturen til Life Data sørger for at hoven ikke mister fleksibiliteten sin. De inneholder ofte ett eller flere kjemikalier som får hoven til å se pen ut, men de får hovveggen til å stivne, noe som fremprovoserer nye hovsprekker og at de slår av hovbiter.
For å opprettholde en god fuktighetsprosent i hoven er ingrediensene blandet slik at miksturen hverken tørker ut eller bløter opp hoven. Ved for bløte høver hindrer den overfladisk fuktighet å komme inn slik at hoven selv kan stabilisere nivået, og ved tørre høver skaper den en hinne som får fuktigheten inn uten å gjøre høven unødvendig bløt.
Et produkt som bekjemper alt! Kan brukes forebyggende også, og er et spesielt godt middel der man vet hesten er utsatt for nevnte problemer.
Kommer i en flaske på 473ml. Påføres på en tørr og ren hov, og bør få stå og virke inn i omtrent fem minutter før hesten slippes ut, eller blir satt steder med mye sand eller flis.

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
15 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 210.00
(0)
styrke immunforsvar og beskytter mot forkjølelse og infeksjoner, anbefales ved allergier og hudsykdommer
Sist vist

Meny

Innstillinger