Freeway Gold Hilton Herbs

 Slimløsende, anti-astmatisk - hoste, slimdannelser, allergier, astma, bihuleproblemer, C.O.P.D. og Headshaking

Les merShow less
kr 569.00
Velg mengde
  • 1 kg
  • 1 Liter
  • 3 Liter
Produktet er tilgjengelig med andre valg
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Hilton Herbs Freeway gold
Freeway Gold virker slimløsende, anti-astmatisk effekt som reduserer allergiske reaksjoner.  Brukes ved hoste, slimdannelser, allergier, astma, bihuleproblemer, C.O.P.D. og Headshaking (grunnet allergi).
Inneholder: Lakris, Legestokkrose, Gingko, Klengemaure, Hestehov, Groblad , Hvitløk.

Dosering urt                            flytende
ponni     l målebeger                10 ml
cob        3 målebeger               20 ml
hest       4 målebeger               30 ml
stor hest 5 målebeger               40 ml

Klengjemaure
Egenskaper: virker urindrivende, styrker lymfesystemet, hudproblemer Det Klengjemaure er mest kjent for i hestemiljøet er nok at den brukes for å lindre sommereksem fremfor alt på islandshester. Og vil kunne lindre tørr hud og eksem. Bruksområde: Dette er en av de mest styrkende urtene vi kjenner til.  Urten har både en blodrensende og urindrivende virkning og derav styrker og støtter lymfesystemet 

Groblad

Denne urten løsner opp og reduserer slimutsondringen  i luftveiene, noe som er bra når hesten er forkjølet, katarr, bihulebetennelse, tette bronkier eller ved allergi som høysnue og astma.  og har en antibakteriell effekt og styrker immunforsvaret.
Groblad har også antiseptiske egenskaper, noe som gjør urten ekstra velegnet ved åndedrettsproblemer som sår hals, betente mandler og brystbetennelse. Innholdet av kiselsyre virker gunstig på beskadigede lunger.

Hvitløk
Egenskaper: antiseptisk, antibiotisk, antimikrobiell, markmiddel, slimløsende, svettdrivende
Bruksområde: Hvitløk er brukt som et universalmiddel i hesteverdenen. Vi bruker gjerne hvitløk både som forebyggende og som støttende til behandling av ulike lidelser hos hest. I og med at den er slimløsende og bakteriedrepende og hjelper til å få opp slim fra lungene kan du bruke hvitløk ved luftveislidelser.

Ginko 
Bladene, og produkter laget av dem, stimulerer og styrker blodkretsløpet ved å myke opp og utvide blodårene. Dessuten virker de bronkieutvidende, antiastmatisk, antiallergisk, krampeløsende, betennelseshemmende og er en antioksidant. Frøene er sopphemmende og bakteriehemmende.

Legestokkrose
Egenskaper: lindrer irriterte slimhinner, urindrivende, virker lindrende i urinveiene
Når planten spises vil slimstoffer kunne dekke slimhinnene med et beskyttende lag og dermed forhindre mekansik og kjemisk irritasjon. Til hester bruker vi urten ved mage og tarmproblem fordi roten inneholder ekstra mye vekstslim og brukes derfor bla ved magesår, tarmbetennelse osv. Også ved akutt og kronisk infeksjon og betennelse i urinveiene, spenning over nyre og bakdel, irritasjon i øvre luftveier ved tørrhoste. Urten har også blitt brukt forebyggende og gitt til hester som har en tendens til gasskolikk.

Lakrisrot
Egenskaper: Betennelseshemmende , slimløsende, hostelindrende, smørende på slimhinnene, binyrestyrkende (gir økt produksjon av kortison og adrenalin), mildt avførende, urindrivende,  bakteriehemmende, virushemmende, immunstyrkende, magesyredempende, sårhelende ved sår i mage og tolvfingertarm
Bruksområde: Lakris har et stort virkeområde og har også østrogeniske egenskaper og har derfor vært brukt for å øke fertiliteten hos hunndyr. Derfor bør man unngå å gi lakrisrot til drektige hopper.

Hestehov
Urtens egenskaper - slimløsende, hostestillende, svettedrivende, urindrivende, astringerende, sårlegende, krampeløsende, betennelseshemmende og immunstyrkende.

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn