Lick Saltstein Himalaya & minerals Chia de Gracia

100 % naturlig slikkestein for hestefritid og lek.

Les merShow less
kr 369.00
Velg mengde
  • 1,8 kg
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

100% naturlig slikkestein for hestens fritid og lek. Kosttilskudd som inneholder Himalayasalt og organiske mineraler. Vedlikeholder fordøyelsen og stabiliserer mage og tarm pH. Et smakfullt og sunt alternativ.

Laget av ekte naturlige ingredienser.

Inneholder: Himalayasalt, økologisk vulkansk leirmineral (clinoptilotite-zeolitt), spisskummen frø, linfrø, stjerneanis, glukosesirup som bindemiddel.

Pakken inkluderer et meterlangt lintau for feste.

Pakkestørrelse: 1,8 kg

* Himalayasalt inneholder mer enn 80 forskjellige mineraler, stabiliserer kroppens pH-verdi og hjelper fordøyelseskanalen til å absorbere næringsstoffer bedre.

* Det organiske vulkanske leirmineralet klinoptilolitt-zeolitt støtter bakteriepopulasjonen i fordøyelseskanalen og opprettholder fordøyelsen, støtter naturlig immunitet og immunforsvar, stabiliserer tarmens pH og sørger for riktig syre-basebalanse i magesekken. I tillegg inneholder den naturlige mineraler for kroppen, som kalsium og magnesium, vitaminer, sporstoffer og fett og aminosyrer. Vulkan leire absorberer urenheter fra kroppen.

* De aromatiske forbindelsene av karvefrø støtter kroppens velvære, for eksempel fungerende fordøyelse. Spisskummen er rik på helsestøttende antioksidanter. Spisskummen frø inneholder rikelig med vitaminer B1, B2, B3, B5, B6, mineraler: kalsium, jern, magnesium, fosfor, sink.

* Stjerneanis støtter velvære i luftveiene og lindrer overbelastning. Den har antiseptiske effekter og ingredienser som støtter fordøyelseskanalens velvære.

* Himalayasalt inneholder f.eks. Natriumklorid, Kalsium, Kalium, Magnesium, Silisium, Jern, Sink, Mangan, Fosfor.

* Smultringformede CdG-Lick-steiner er håndlaget og presset, noe som garanterer en jevn fordeling av vitaminer og mineraler over hele området av steinen. Produktene er også 100 % miljøvennlige i emballasjen.

Pakken inkluderer et meterlangt lintau til oppheng.

Saltsteinen inneholder essensielle salter og andre viktige mineraler og sporstoffer, som kan bidra til å erstatte den mangelen som er avgjørende for å opprettholde en sunn hest. Ved bruk av saltstein vil du hjelpe hesten å opprettholde behovet for salter.
Bruk dem hele året – men spesielt i de varmere sommermånedene.

Les merShow less
Produktdetaljer
CDG22
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Likit
kr 699.00
(0)
Revitaliser hestens hverdag med Likit Boredom Breaker! Vår banebrytende leke gir en ekstraordinær kombinasjon av moro og mental stimulering, slik at din hest kan utforske, lære og nyte. Fylt med smakfulle...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 119.00
(0)
Silvermoor Swingers er laget av 100% naturlige ingredienser uten tilsatt sukker.  Den innovativt designede 'boredom busteren' festes til Swingers Rope og henges i stall, utegang, hengeren eller i paddocken.
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn