Lick Slikkestein gulrot Chia de Gracia

Saltstein med gulrot, linfrø, solsikkefrø.

100 % naturlig slikkestein for hestefritid og lek.

Les merShow less
kr 369.00
Velg mengde
  • 1,6 kg
Tomt på lager
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

100 % naturlig slikkestein med gulrotsmak for hestefritid og lek.

Et smakfullt og sunt alternativ, langvarig og rikelig. Laget av ekte naturlige ingredienser.

Inneholder: tørket gulrotpulver, linfrø, solsikkefrø, glukosesirup som bindemiddel.

Pakken inkluderer et meterlangt lintau for feste.

Pakkestørrelse: 1,6 kg

CdG-Lick Carrot inneholder malte solsikkefrø, tørkede malte gulrøtter og linfrø, som opprettholder tarmfunksjonen, støtter kroppens egen immunitet og inneholder verdifulle vitaminer og andre næringsstoffer.

* Slikkestein kommer hesten til gode i situasjoner der den ikke har mat. Å slikke en hest stimulerer utskillelsen av spytt. Alkalisk spytt nøytraliserer magesyrer og beskytter magen mot sår. Spyttsekresjon støtter magens funksjon og forbedrer fordøyelsesprosessen.

* Gulrøtter er rike på organiske forbindelser av vitamin A, som støtter immunforsvaret. Å spise gulrøtter daglig støtter normal immunitet. Gulrot opprettholder et normalt stoffskifte og renser kroppen for avfallsstoffer.

* Solsikkefrø inneholder rikelig med vitamin E, vitamin B1, selen og magnesium, samt Omega-6 fettsyrer. Solsikkefrø er en god kilde til protein og det normaliserer kroppens syre- og basebalanse. Styrker hovenes velvære.

* Linfrø inneholder rikelig med omega-3 fettsyrer og sunn fiber. Støtter fordøyelsen og tarmfunksjonen, balanserer blodsukkeret, opprettholder immunitet. Kobberet i linfrø er et viktig mineral for kroppen. Den inneholder også rikelig med fosfor, magnesium og andre mineraler.

* CdG-Lick slikkesteiner inneholder kun naturlige vitaminer og mineraler. De inneholder ikke kjemiske konserveringsmidler, smaker eller urenheter.

* Lickstones har en hard tekstur, og små deler som sitter fast mellom tennene løsner ikke. Næringsstoffer som reiser til magen med spytt absorberes lett av kroppen.

* Lickstone er en fin måte å roe ned på. Mens de slikker, holder hestene seg rolige, for eksempel ved veterinærbesøk, skoing osv.

* CdG-Lick er også et leketøy. Når hesten slikker og leker, forbedrer det hestens følelsesmessige tilstand og mentale årvåkenhet.

* Smultringformede CdG-Lick-steiner er håndlaget og presset, noe som garanterer en jevn fordeling av vitaminer og mineraler over hele området av steinen. Produktene er også 100 % miljøvennlige i pakken

Saltsteinen inneholder essensielle salter og andre viktige mineraler og sporstoffer, som kan bidra til å erstatte den mangelen som er avgjørende for å opprettholde en sunn hest. Ved bruk av saltstein vil du hjelpe hesten å opprettholde behovet for salter.
Bruk dem hele året – men spesielt i de varmere sommermånedene.

Les merShow less
Produktdetaljer
CDG39
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Likit
kr 699.00
(0)
Revitaliser hestens hverdag med Likit Boredom Breaker! Vår banebrytende leke gir en ekstraordinær kombinasjon av moro og mental stimulering, slik at din hest kan utforske, lære og nyte. Fylt med smakfulle...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn