Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

NAF Eplecidereddik

bedre forutnyttelse, bidrar til rett pH-verdi, gir skinnende pels, og som blodrensende middel 

kr 300,00
noen dagers leveringstid, vi kontakter deg
Velg mengde
  • 2,5 Liter
  • 5 Liter
noen dagers leveringstid, vi kontakter deg
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Eplecidereddik

Eplecidereddik har ryktet for å være et magisk styrkende middel, og en av de mest helsemessige næringsfylte drikkene  som vi mennesker kjenner til.
Bare en teskje av denne drikk tilfører kroppen en stor porsjon av byggesteiner som vi behøver for å holde oss friske.  I eplecidereddikken finner vi mer enn 30 viktige næringsemner som vitaminer, mineraler og aminosyrer.   Denne drikken er veldig populær blant alternative terapeuter, kanskje nettopp på grunn av drikkens brede virkefelt og ikke minst at den er både billig og lett tilgjengelig for folk flest.   Vil du forebygge mot sykdommer og plager kan du gi hesten din denne drikken året rundt.

Ved innvendig bruk sies det at eplecideredikk gir bedre forutnyttelse, bidrar til rett pH-verdi, gir skinnende pels, og som blodrensende middel for å minske forkalkning i ledd og artier.  Som du forstår påvirker eddiken hele hestens allmenne helsetilstand.
Visste du at hvis du gir hesten eplecidereddikk regelmessig  i vannet eller foret, så påvirker dette hestens kroppslukt slik at det ikke er så attraktivt for innsekter å sverme rundt hesten. Dette gjelder også hvis du gir den rå hvitløk over en tid.

Utvendig kan eddiken brukes som bakteriedrepende middel og spesielt nyttig ved kløe og irritasjon i huden.

Eddiken kan blandes i foret eller i drikkevannet til hesten, men jeg anbefaler at du blander drikken i foret da ikke alle hester liker den syrlige smaken eddiken gir.  En mengde på 40 – 50 ml  (ca. 0,5 dl) pr dag er vanlig bruk.  Ønsker du å bruke eddiken utvendig så  bruker jeg ca 5 dl til en bøtte med lunkent vann og vasker hele hesten (inkl man og hale).   Når du har gått over hesten, skal du ikke skylle av eddikvannet, kun skrape av overflødig  vann.  Det er en fordel om hesten er nyvasket først, da får du en større effekt av eddiken.

Sunn-hest er en faghandel som tilbyr kvalitetsprodukter og kompetanse - fòrtilskudd, urter og alternativ helse til hest.

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 330,00
(0)
Ved leddsmerter, leddbetennelser, leddgikt, revmatisme, senebetennelser, hoftesmerter, muskellidelser 
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 335,00
(0)
Komplett vitaminblanding for hester og ponnier, både yngre og eldre i vanlig trening, bruk - lettopptagelig
Sist vist

Meny

Innstillinger