Vetrofen Intense

Ekstremt hurtigvirkende formel som fokuserer på hestens bevegelsesapparat. Utelukkende laget av 100% naturlige, effektive og trygge ingredienser.

Les merShow less
kr 1,199.00
Dager
  • 30 dager
  • 90 dager
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Hvorfor det er så bra: Ultrarask virkning, trygt og effektivt. Forsterker kroppens naturlige betennelsesrespons på kortvarige problemer som blåmerker, strekk eller skader - spesielt nyttig etter perioder med intens aktivitet. Støtter komfort, funksjon og fleksibilitet i hestens ledd, muskler, leddbånd og sener. Fremmer hestens generelle velvære for å forbedre livskvaliteten deres. Vetrofen Intense er et flott tilskudd for eldre og aktive hester, og hjelper dem med å holde seg komfortable, glade og i bevegelse. Vetrofen Intense er trygt for daglig bruk og kan brukes som støtte på kort eller lang sikt. Bland enkelt inn i hestens vanlige fôr og dra nytte av fordelene!

Kraftfulle ingredienser: Vetrofen Intense er en helt naturlig, proprietær blanding av Scutellaria Baicalensis og Acacia Catechu. Den er formulert med unik teknologi for spesielt optimalisert biotilgjengelig formel (SOBF) for å sikre optimal absorpsjon av ingrediensene. Scutellaria Baicalensis er en kinesisk urt kjent for sine antiinflammatoriske og antiallergiske egenskaper. Når den brukes i leddtilskudd for hester, kan den bidra til å lindre ubehag, stivhet og betennelse, samt øke bevegeligheten. Acacia Catechu har lenge vært anerkjent av ayurvediske utøvere for sine antioksidantegenskaper. Den kan bidra til å gi leddkomfort for hester, redusere stivhet og forbedre bevegeligheten. 

Både i kliniske studier og betydelig bruk på markedet har de unike ingrediensene i Vetrofen Intense konsekvent vist at de kan gi betydelig forbedring i kortvarige tilfeller som ubehag, støt, bulker, ustabilitet og stivhet i ledd, sener og muskulatur.

Hjelp hesten din med å holde seg frisk med Vetrofen Intense Fri for Devil's Claw (Djevelklau) Vetrofen Intense er et SUPER RASKT virkende, SUPER STERKT målrettet tilskudd for hestens ledd for å støtte hestens komfort og restitusjon. Utmerket for hardtarbeidende hester, denne skreddersydde blandingen av naturlige antioksidanter er vitenskapelig formulert for å hjelpe hester og ponnier når de trenger støtte til å håndtere intens aktivitet, naturlig aldringsprosess og/eller restitusjon. Laget med tanke på hestens helse, virker det naturlig for å lindre betennelse, støtte hestens leddkomfort og fleksibilitet, lindre stivhet og øke hestens generelle velvære slik at de kan leve det beste livet sitt - og en lykkelig hest betyr vanligvis en lykkelig rytter! Brukt før og etter perioder med fysisk stress eller intens aktivitet, har Vetrofen Intense en rask og varig effekt som ingenting annet. Dette helt naturlige tilskuddet for hester er flott for ledd, muskler, leddbånd og sener når det brukes daglig. Enten du er hjemme eller borte, er det et must i stallen!

Anbefales ikke til drektige hopper eller hopper som dier.

Les merShow less
Produktdetaljer
ANI1-30
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
Hva er Vetrofen

Vetrofen er laget av to asiatiske urter( scutellaria baicalensis og acacia catechu) som har en kraftfull virkning på immunforsvar og kroppens reparasjonene. Det blir gitt oralt, enten i foret eller laget som en pasta som gis med en sprøyte.

Hva med bi-effekter

Ingen bi-effekter!!!
Vetrofen representerer en helt ny tilnærming for behandling av støt/slag, kuler, sår, bevegelighet i ledd/osteoarthritis (OA) ved å rette seg mot ubalanse i dietten, stoffskifte/fordøyelse som er involvert, i stedet for kun å fokusere på symptomer.
Sikre ingredienser og et sterkt antioksidant er fundamentet til Vetrofens sikkerhet for lang tids bruk!

Dosering

Det varierer etter hvor dårlig hesten er, foring og hvis annen behandling nettopp er avsluttet. Vi ser at Vetrofen har en merkbar virkning allerede etter 3 timer, men er mest effektiv etter 6-12 timer.
Resultatet av Vetrofen er helt avhengig av stor nok dosering for å få merkbar effekt.

Om hesten har hatt ledd/muskel/sene problemer over en stund anbefaler jeg at du gir hesten 3 til 4 dager med full dose terapi
Dagen før konkurranse kan du gi  terapidose  på kvelden - på morgen og  på kvelden. Deretter l pr dag

16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn