Eplecidereddik 100% ren TRM

Bedre forutnyttelse, bidrar til rett pH-verdi, gir skinnende pels, og som blodrensende middel 

Les merShow less
kr 387.00
Velg mengde
  • 4,5 liter
  • 4,5 liter med målepumpe
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Epleciderdikk 
Det finnes flere "merker" og typer på markedet - de produsentene vi leverer fra har ikke eplecideredikk i utblandet form

Eplecider eddik  har ryktet for å være et magisk styrkende middel, og en av de mest helsemessige næringsfylte drikkene  som vi mennesker kjenner til.
Ved innvendig bruk sies det at eplecider eddik gir bedre forutnyttelse, bidrar til rett pH-verdi, gir skinnende pels, og som blodrensende middel for å minske forkalkning i ledd og artier.  Som du forstår påvirker eddiken hele hestens allmenne helsetilstand.
Visste du at hvis du gir hesten eplecider eddik regelmessig  i vannet eller foret, så påvirker dette hestens kroppslukt slik at det ikke er så attraktivt for innsekter å sverme rundt hesten. Dette gjelder også hvis du gir den rå hvitløk over en tid.

I eplecider eddiken finner vi mer enn 30 viktige næringsemner som vitaminer, mineraler og aminosyrer.   Denne drikken er veldig populær blant alternative terapeuter, kanskje nettopp på grunn av drikkens brede virkefelt og ikke minst at den er både billig og lett tilgjengelig for folk flest.   Vil du forebygge mot sykdommer og plager kan du gi hesten din denne drikken året rundt.

Utvendig kan eddiken brukes som bakteriedrepende middel og spesielt nyttig ved kløe og irritasjon i huden.

Dosering: Ca 0,5 dl 2 ganger daglig i drikkevann eller over mat.

Sunn-hest er en faghandel som tilbyr kvalitetsprodukter og kompetanse - fòrtilskudd, urter og alternativ helse til hest.

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn