Glucosamin 15000+ Gold Label

Fòrtilskudd forebygge el terapi for ledd, - glucosamine, MSM, Vit C, Kollagen

Les merShow less
kr 625.00
Velg mengde
  • 900 gram
  • 2,7 kg
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Konkurransehestens ledd får ofte en stor belastning. Leddbrusk og leddvæske har som oppgave å sikre korrekt leddfunksjon. Spesielle næringstilskudd og urter som inneholder ulike stoffer som kan hjelpe til å opprettholde fleksibilitet til ledd-struktur og leddmekanisme kan ofte hjelpe til å snu en negativ utvikling hos hestens ledd.

De stoffene som brukes i tilskuddene gjør slik at leddet tåler trykk og støtbelastninger, øker ledd-væskens smøreevne og hjelper til å opprettholde en normal leddfunksjon.

Dette er en ny generasjon fòrtilskudd hvor alle produktene vil gi ernæringsmessige fordeler og det som skiller disse produktene er hvem som har produsert dem, innhold og pris. Vi har laget en egen informasjon om hva de ulike stoffene betyr og da er det lettere å velge produkt. 

Glucosamine pluss 15000 med kollagen   
Dosering: hest startdose: 30 gr pr dag i 3 uker - vedlikeholdsdose 15 gr pr dag - hest

Et produkt som inneholder glucosamine sulfat 10000 mgm, MSM 1650 mgm, vitamin C 500 mgm, 2 kcl 5000 mg hydrolysed kollagen

Hva betyr de enkelte stoffene:
MSM er en organisk svovelforbindelse som inneholder lett opptagelig svovel.Ved å tilføre MSM sikrer man at det er tilstrekkelig med organisk svovel tilstede i leddet nok til at det danner seg ny leddbrusk og evnt til å bevare den eksisterende.
MSM er også viktig for sundt bindevæv, leddfunksjon, cellestoffskiftet, enzymaktivitet og immunforsvar.

Hydrolysed Kollagen – type 2
 hjelper på reparasjon  og fornyelsen av ligament, og gi mere råmateriale til bruskreparasjon og –  gjenoppbyggelse.  Kollagen II er den mest perfekte protein for knokler og ledd. Det gir den strukturelle matrisen for ledd, bein, sener og bindevev,
Kollagen virker ved å beskytte brusk og leddvæsken mot forringelse, mens stimulere brusken cellene til å produsere mer kollagen og proteoglykaner. 

Glucosamin og Chondrotin er stoffer som finnes i normal leddvæske, men som ikke blir produsert i tilstrekkelige mengder av leddkapselen dersom det er en inflammasjon i leddet. Disse stoffene er viktige for å gjøre leddvæsken seig slik at det blir bedre "smøring" inni leddet

Vitamin C: En aktiv del av den naturlige helingsprosess i hesten og viktig  for et sunt immunsystem
Vitamin C er en aktiv del og viktig for helbredelsesprosessen, fordi det har  skjult prolin i hydroksyl-form som brukes til å bygge kollagen. Så ved skader og betennelser tilfører man hesten ekstra. – øker kroppens evne til å produsere kollageen.

Sunn-hest er en faghandel - (ikke bare nettbutikk) som tilbyr kvalitetsprodukter og kompetanse - fòrtilskudd, urter og alternativ helse til hest.

96 timers karens!

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn