ALOE VERA Hilton herbs

Øke næringsopptaket, magesår,  Syrenøytraliserende Avgiftende - virus - bakterie - soppdrepende

Les merShow less
kr 455.00
Velg mengde
  • 1 Liter
  • 3 Liter
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Aloe Vera både til hest - hund - katt

Øke næringsopptaket
Sårhelene (aktiverer fibroplaster)
Syrenøytraliserende - normaliserer pH i tarm og tarmbakterier
Avgiftende - virus - bakterie - soppdrepende

Aloe Vera  inneholder 100% ren Aloe Vera og inneholder over 75 naturlige ingredienser – vitaminer, mineraler, aminosyrer, enzymer mm. 

Aloe Vera er klassifisert som en slimaktig og bitter urt. Det er gunstig for hud, mage og tykktarm. Aloe viktigste egenskaper er som sårhelende, lindrende middel (beroligende middel), og motviker at miljøet i magen blir for surt. Aloe Vera er høy i fordøyelig fiber, som gir den egenskapene til å absorberer giftstoffer i tarmen dearav øke næringsopptaket, regulerer bakterier og beroligende og beskytter fordøyelseskanalen.

Aloe inneholder også en kompleks blanding av mukopolysakkarider (komplekse sukker) som gir næring celler og støtter dem i å kopiere. Denne egenskapen er spesielt viktig for helbredelse av pre-eksisterende magesår. 

Polysakkarider har også en antibiotika handling, som kan være nyttig for hester som har vært på bufringsmidler eller andre medisiner som ødelegger sunn bakteriepopulasjoner i tarmen og gjør at sykdomsfremkallende bakterier å formere seg. (disse kalles deobstruenter som virker på slimet i tarmen)

Aloe Vera 

Slim kan samle seg i alle kroppsdeler, men det meste samler seg oftest i tamen, lymfesystemet og i leddene og når sliment danner en hinne på tarmen som hindrer den å suge opp næring som kroppen trenger   Aloe Vera er en urt som går under ”mucotriptice” urter som kan løsne, myke opp og fjerne stivnet oppsamlet og fastklebet slim i kroppen.   

Brusken som finnes i leddene har en slimmembran for å få frem et klart og rent slim for å holde leddene velsmurte.  Når slimdannende substanser forekommer, oppstår et seigt giftig slim som avleires i leddene.     Derfor er disse ”mucotriptice urter hjelper til å rense kroppen for slim.

Aloe Vera juice inneholder naturlige emner som bidrar til å skille ut uønsket slaggprodukter/gifter.  Dette gir et øket næringsopptak ved at tarmen lettere suger opp næringen og gir derav ny næring til hesten. 

Dosering
hest/ponni 50 – 120 ml pr dag
hund opptil 25 kg gi 2,5 – 5 ml daglig
hund over 25 kg gi 5 ml daglig 
katt vekt 4 kg – 10 – 15 dråper to g daglig (1 ml = 20 dråper)

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
4 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn