Air-Tech Sports Medicine Boots Premier Equine

Belegg som beskytter store sener og leddbånd. Beskytter beinet mot stryk eller slag. Pustende materiale. 

Les merShow less
kr 625.00
Størrelse
  • S
  • M
  • L
  • XL
Par
  • Par
Merke:
Favoritt0
Relaterte produkter
Beskrivelse

Dette er bestselger hos Premier Equine!

Beleggene er laget av Air-Tech ventilerende neopren og er svært pustende, og minimerer sjansen for at hestens bein blir overopphetet.

Borrelås-omslagsstropper gjør støvlene enklere å bruke. Et støtsikkert lag beskytter beinet mot stryk eller slag fra spark. Et raskt og enkelt alternativ til bandasje. Brukes av profesjonelle i grener, inkludert racerhest -trenere, dressur -trenere, dressurryttere, event -ryttere, polospillere, vognførere og stuntryttere osv.

Disse er slitesterk, lette å vaske og god passform. Med et fukttransporterende jerseyfôr som hjelper hurtigtørking og har en myk håndfølelse, ideell for hester med sensitiv hud.

Sports beleggene er anatomisk designet og anbefalt av veterinærer for å støtte alle større sener og leddbånd i hestens ben.

Air-Tech Sports Medicine-bootsene kommer pakket i en gratis, gjenbrukbar, glidelåsbundet oppbevaringspose for å holde stallrommet ditt ryddig og som gjør de enkelt å ha med seg på tur. 

Les merShow less
Produktdetaljer
PE20
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
LOVEC
kr 2,795.00
(0)
Stor eksklusiv grooming bag med lommer til alt man trenger til stellet av hesten. Baggen har et lekkert design. Den har 14 lommer på innsiden og 3 på utsiden som kan fylles med det en måtte ønske. Alle veggene på...
kr 349.00
(0)
Vertargil Green Clay er 100% renset naturprodukt rik på mineraler, sporstoffer, enzymer og rester fra organisk materiale. Høyt kiselinnhold har gunstig effekt på hudens og bindevevets elastisitet (nødvendig når vev og...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn