MSM & Ingefærpulver Chia de Gracia

For ledd, leddbånd, sener, hormoner, immunsforsvar, mage og tarm

1kg 

1ss = 10g

Les merShow less
kr 519.00
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Blandingen inneholder 85 % MSM-pulver og 15 % ingefær. Komponentene samhandler synergistisk og styrker hverandres effekt.

MSM er en kilde til organisk svovel. Kroppen inneholder svovel naturlig og det trengs blant annet for å danne nye celler og for vekst av sunn hud, pels og manke, hover og bindevev. MSM støtter oppbyggingen av sunne bein, ledd, leddbånd og sener, sikrer korrekt enzymfunksjon og styrker syre-basebalansen, hormonbalansen og immunforsvaret.

Ingefær er et av naturens beste kosttilskudd mot ulike typer betennelsessykdommer. Den støtter leddmobilitet og driver effektivt ut væske fra hestens ben samtidig som den reduserer hevelse og smerte.

Dosering: hest 500 kg: 1–2 ss/dag.

Hunder: 0,5 ts- 1 ss avhengig av størrelse.

Les merShow less
Produktdetaljer
CDG12
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 349.00
(0)
Vertargil Green Clay er 100% renset naturprodukt rik på mineraler, sporstoffer, enzymer og rester fra organisk materiale. Høyt kiselinnhold har gunstig effekt på hudens og bindevevets elastisitet (nødvendig når vev og...
kr 999.00
(0)
steg 1:Sole Cleanse spray desinfiserer sålen og hoven for å redusere og forhindre dårlig lukt og sverting. De aktive ingrediensene ødelegger bakterier og soppmikrober og hjelper sunt vev til å vokse. Steg 2: Hydro...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn