MSM & Ingefærpulver Chia de Gracia

For ledd, leddbånd, sener, hormoner, immunsforsvar, mage og tarm

1kg 

1ss = 10g

Les merShow less
kr 519.00
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Blandingen inneholder 85 % MSM-pulver og 15 % ingefær. Komponentene samhandler synergistisk og styrker hverandres effekt.

MSM er en kilde til organisk svovel. Kroppen inneholder svovel naturlig og det trengs blant annet for å danne nye celler og for vekst av sunn hud, pels og manke, hover og bindevev. MSM støtter oppbyggingen av sunne bein, ledd, leddbånd og sener, sikrer korrekt enzymfunksjon og styrker syre-basebalansen, hormonbalansen og immunforsvaret.

Ingefær er et av naturens beste kosttilskudd mot ulike typer betennelsessykdommer. Den støtter leddmobilitet og driver effektivt ut væske fra hestens ben samtidig som den reduserer hevelse og smerte.

Dosering: hest 500 kg: 1–2 ss/dag.

Hunder: 0,5 ts- 1 ss avhengig av størrelse.

96 timers karens!

Les merShow less
Produktdetaljer
CDG12
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Chia De Gracia
kr 575.00
(0)
Anti-inflammatorisk og smertelindrende, styrker huden, ledd og muskelplager og avgifter MSM er en organisk svovelforbindelse som kan brukes i kombinasjon med andre urteprodukter, for å styrke opptaket og...
kr 119.00
(0)
Silvermoor Swingers er laget av 100% naturlige ingredienser uten tilsatt sukker.  Den innovativt designede 'boredom busteren' festes til Swingers Rope og henges i stall, utegang, hengeren eller i paddocken.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn