TRM Isopro elektrolytter

Raskere restitusjon, unngå opphopning av melkesyre opprettholde væskebalansen - gi etter trening

Les merShow less
kr 305.00
Velg mengde
  • 1,5 kg
  • 10 kg
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

TRM Isopro

Raskere restitusjon, unngå opphopning av melkesyre opprettholde væskebalansen 

TRM Isopro er en konsentert, vitenskapelig utviklet og kostnadseffektivt elektrolytt-tilskudd for daglig bruk til hester i trening.

For å unngå opphopning av melkesyre er det viktig å holde elektrolyttbalansen ved like etter trening. Opphopning av melkesyre kan føre til blant annet krysslammelse, dehydrering og underprestering i konkurranser. TRM Isopro inneholder de næringsstoffene som trengs, og den er smakssatt med anisfrø, noe de fleste hester liker.

Anbefalt dosering:

60 g per dag. (måleskje medfølger)

Husk å alltid ha frisk vann tilgengelig til hestene.

Composition

Calcium Carbonate 24%, Sodium Chloride 20%, Dextrose 17.18%, Potassium Chloride 16%, Sodium Bicarbonate 12%, Magnesium Sulphate Heptahydrate 4.8%

Additives                                   per 60g             per 1kg

Sitronsyre                                   2,400 mg 40,000 mg

Kiselsyre  Precipitated and Dried     1,200 mg              20,000 mg

TRM Isopro inneholder 

Sitronsyre

Syre- og basbalansen – gir rett pH i kroppen når den fordøyes , noe som gjør den til et godt middel for revmatiske tilstander hvor syreoverskudd er en av årsakene

Kisel (sporstoff) kiselsyre

Kisel  er et uunnværlig biologisk sporstoff, og det mest vanlige etter oksygen.  Vi behøver kisel for å få en normal vekst og utvikling, også for utvikling, og for utvikling av skjellett og tenner.

Kisel er nødvendig for å lage glykosaminglykan (GAG).  Glykosaminglykan har en stor evne til å binde vann og fungerer som en støtdempende pute i brusk og ledd.   Kan også virke smertestillende ved reumatiske smerter.

Kisel har stor betydning for slimhinner og lymfesystemet, øker motstandskraften og er viktig i  alle helbredende prosesser.  Dessuten virker stoffet spesielt styrkende på hud og hår, og veldig bra for hester med luftveislidelser.

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
På Stell
kr 229.00
(0)
Hurtig-flekkfjerneren for alt som ikke kan vaskes i maskin Bruk den blant annet på dress, bunad, interiør og sko – effektiv og miljøvennlig.
RiderInBalance
kr 1,200.00
(0)
Buy a bundle of balance training tools for home use. Get the RiB Roller, the RiB Yoga Ball and the RiB Resistance Bands (3 different elastics).  Ordinary price when bought separately, NOK 1370,-
kr 229.00
(0)
Pad til longeringsgjord med et tyndt skumfyld. Meshforing sikrer, at hestens pels ikke bliver irriteret af svedophobning. Air mesh-indsats med logobånddesign langs rygsøjlen forhindrer tryk ved brug. Struktureret stof...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn