IC Lights Hesturin Wraps

Hesturin Wrap fra IC LIGHT til islandske og mindre hester.

Les merShow less
kr 5,590.00
Favoritt0
Beskrivelse

Hesturin Wrap fra IC LIGHT er nøye designet for å møte de spesifikke kravene til islandske og mindre hester. Med justerbare stropper og en konturert design sikrer den en behagelig og sikker passform, slik at terapeutisk lysbehandling enkelt kan utføres uten å forårsake ubehag for hesten.

 Ved å utnytte de siste teknologier innen terapeutisk lysbehandling tilfører Hesturin Wrap  en mild, effektiv og beroligende terapeutisk lysbehandling som trenger dypt inn i hestens vev. Denne målrettede tilnærmingen fremmer cellulær foryngelse, øker blodsirkulasjonen og hjelper til med helingsprosessen for en rekke tilstander.

Allsidig og omfattende behandling:

Hesturin Wrap tilbyr en allsidig rekke anvendelser, noe som gjør den egnet for ulike tilstander som ofte oppstår hos islandske hester. Enten hesten lider av muskelsmerter, problemer med sener, leddbånd og ledd, eller er rammet av skader og/eller leddgikt, er Hesturin Wrap  en effektiv løsning for å fremskynde restitusjonen og redusere smerte. Holdbar og slitesterk:

Hesturin Wrap er laget av materialer av god kvalitet og er konstruert for å tåle kravene ved hestebruk. Hesturin Wrap er motstandsdyktig mot fuktighet og smuss, noe som gjør den egnet for ulike miljøer. Med riktig vedlikehold vil dette holdbare produktet kunne dekke hestens behov for terapeutisk lysbehandling i mange år fremover.

 

For å sikre optimal hygiene og renslighet er Hesturin Wrap designet med en tynn beskyttelsesfilm som er kompatibel med rengjøringsmidler som Leucillin. Dette gjør det mulig å desinfisere og rengjøre effektivt, og holde Hesturin Wrap fri for bakterier og sopp, samtidig som det opprettholder et sunt miljø for hesten.

 

I tillegg inneholder Hesturin Wrap en liten og lett powerbank, spesielt designet for bekvemmelighet og enkel bruk. Denne powerbanken gir en pålitelig energikilde til Hesturin Wrap og sikrer konsistente og effektive terapisessjoner.

 

Gi små hester det beste innen terapeutisk lysbehandling ved å velge Hesturin Wrap. Opplev de transformative fordelene med målrettet terapeutisk lysbehandling og se hvordan hestens velvære og prestasjon forbedres. 

Begrenset antall!

IC LIGHT lysbehandling er en nylig utviklet terapeutisk lysbehandlingsmetode som kombinerer kunnskapen til hesteeiere, ryttere, veterinærer og fotomodulasjonsfagfolk. Målet er å tilby en effektiv og kostnadseffektiv løsning slik at et bredere spekter av dyr og mennesker kan oppleve den helbredende kraften til terapeutisk lysbehandling.

Teknisk informasjon:

IC LIGHT- Hesturin Wrap

6 forskellige programmer

660 nm Rød

810 nm nær infrarød

850 nm nær infrarød

280 LED i medisinsk kvalitet

50-155 mW/cm2

50.000 timers levetid på LED

2 års garanti fra kjøpsdato.

CE, Roch, FC godkjent

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 149.00
(0)
Anatomisk formet svamp til hest Denne tosidige svampen er den ideelle løsningen for å fjerne smuss og møkk fra hesten din. Den robuste siden er spesielt utviklet for å takle vanskelige flekker og søle som krever...
RiderInBalance
kr 1,200.00
(0)
Specially designed stirrups leather connector, which will allow you to adjust the angle on the RIB Stirrup foot plate separately from the length of your stirrup leather.These connectors are made of solid leather,...
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn