Gurkemeie Chia de Gracia

Fordelene med gurkemeie er hovedsakelig basert på curcumin, som tar vare på bein og ledd.

Gurkemeie kommer fra en plante i ingefærfamilien og er hjemmehørende i India, hvor den har blitt brukt i medisin og matlaging i tusenvis av år.

Les merShow less
kr 319.00
Velg mengde
  • 500 gram
  • 1 kg
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Den aktive ingrediensen i gurkemeie kalles curcumin, og det er denne spesifikke fytokjemikalien som er kjent for sin effektivitet i behandling av en rekke tilstander.

Gurkemeie er sannsynligvis mest kjent for sine betennelsesdempende egenskaper. Det fungerer ved å redusere betennelsesveiene i kroppen betydelig, men uten å skade mageslimhinnen.

Kronisk betennelse er en anerkjent komponent av mange forskjellige sykdommer inkludert leddgikt, insulinresistens og kreft. En annen vanlig bruk for gurkemeie er å avgifte leveren.

Gurkemeie er ikke bare en sterk antioksidant i seg selv, men det hjelper også med å øke kroppens egne antioksidantmekanismer, noe som gjør det dobbelt nyttig i denne forbindelse.

Les merShow less
Produktdetaljer
CDG36-500
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 89.00
(0)
Av kokosnøtt og trefiber 2 stk 100% naturlig, superabsorberende og riper ikke. Ingen mikroplast! Varer lenge. Skrubbedel er laget av fiber fra kokosnøttskall, og den absorberende delen er laget av cellulose fra...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist
Chia De Gracia
kr 319.00
(0)
Fordelene med gurkemeie er hovedsakelig basert på curcumin, som tar vare på bein og ledd. Gurkemeie kommer fra en plante i ingefærfamilien og er hjemmehørende i India, hvor den har blitt brukt i medisin og matlaging...

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn