Likit Graze maze slikkematte

Likit Slikkematte Graze Maze for Sakte Fôring av Hester.  Graze maze pasta kjøpes utenom

Les merShow less
kr 239.00
Navn
  • Lilla
  • Blå
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Likit Slikkematte Graze Maze for Sakte Fôring av Hester

Likit Graze Maze er en slitesterk gummislikkematte som er designet for å bidra til å avlaste kjedsomhet, tilby en distraksjon, eller ganske enkelt for å senke fôringshastigheten. Bruk den i bunnen av en fôrbøtte som en sakte-fôrer eller smør et lag med vår deilige Likit Graze Paste på matten som et 'lim' for å strø fôr og godbiter over, og skap en fristende beitematte for hesten din. Likit Graze Maze egner seg også for frysing – hvorfor ikke lage en ispinne for hesten!

Produsert i Storbritannia med materialer av høy kvalitet som er godkjent for mat, for å sikre at matten ikke bare er slitesterk, men også trygg for hesten din.

Tilgjengelig i to tiltrekkende farger:

- Lilla

- Blå

Denne slikkematten fra Likit er den perfekte løsningen for å holde hesten din engasjert og underholdt, samtidig som den bidrar til en sunnere og mer balansert fôringspraksis.

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist
Chia De Gracia
kr 230.70 kr 769.00
(0)
Salg pga Best før 7.7.2024. Chia de Gracias After Work er designet for å behandle hesten din etter trening og for å fremme kroppens restitusjon etter jobb. Velsmakende og sunn grøtblanding inneholder linfrø,...
NAF
kr 265.00
(0)
NAF ProFeet Farrier Solution er et hovpleiemiddel med geléaktig konsistens, som påføres med en kost som er integrert i flaska. Kosten ligger godt i hånden, og middelet drypper ikke. Dermed unngår du unødig sløsing ved...

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn