Lick Saltstein gulrot Chia de Gracia

Saltstein med gulrot, linfrø, solsikkefrø.

100 % naturlig slikkestein for hestefritid og lek.

Les merShow less
kr 369.00
Velg mengde
  • 1,6 kg
Tomt på lager
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

100 % naturlig slikkestein med gulrotsmak for hestefritid og lek.

Et smakfullt og sunt alternativ, langvarig og rikelig. Laget av ekte naturlige ingredienser.

Inneholder: tørket gulrotpulver, linfrø, solsikkefrø, glukosesirup som bindemiddel.

Pakken inkluderer et meterlangt lintau for feste.

Pakkestørrelse: 1,6 kg

CdG-Lick Carrot inneholder malte solsikkefrø, tørkede malte gulrøtter og linfrø, som opprettholder tarmfunksjonen, støtter kroppens egen immunitet og inneholder verdifulle vitaminer og andre næringsstoffer.

* Slikkestein kommer hesten til gode i situasjoner der den ikke har mat. Å slikke en hest stimulerer utskillelsen av spytt. Alkalisk spytt nøytraliserer magesyrer og beskytter magen mot sår. Spyttsekresjon støtter magens funksjon og forbedrer fordøyelsesprosessen.

* Gulrøtter er rike på organiske forbindelser av vitamin A, som støtter immunforsvaret. Å spise gulrøtter daglig støtter normal immunitet. Gulrot opprettholder et normalt stoffskifte og renser kroppen for avfallsstoffer.

* Solsikkefrø inneholder rikelig med vitamin E, vitamin B1, selen og magnesium, samt Omega-6 fettsyrer. Solsikkefrø er en god kilde til protein og det normaliserer kroppens syre- og basebalanse. Styrker hovenes velvære.

* Linfrø inneholder rikelig med omega-3 fettsyrer og sunn fiber. Støtter fordøyelsen og tarmfunksjonen, balanserer blodsukkeret, opprettholder immunitet. Kobberet i linfrø er et viktig mineral for kroppen. Den inneholder også rikelig med fosfor, magnesium og andre mineraler.

* CdG-Lick slikkesteiner inneholder kun naturlige vitaminer og mineraler. De inneholder ikke kjemiske konserveringsmidler, smaker eller urenheter.

* Lickstones har en hard tekstur, og små deler som sitter fast mellom tennene løsner ikke. Næringsstoffer som reiser til magen med spytt absorberes lett av kroppen.

* Lickstone er en fin måte å roe ned på. Mens de slikker, holder hestene seg rolige, for eksempel ved veterinærbesøk, skoing osv.

* CdG-Lick er også et leketøy. Når hesten slikker og leker, forbedrer det hestens følelsesmessige tilstand og mentale årvåkenhet.

* Smultringformede CdG-Lick-steiner er håndlaget og presset, noe som garanterer en jevn fordeling av vitaminer og mineraler over hele området av steinen. Produktene er også 100 % miljøvennlige i pakken

Saltsteinen inneholder essensielle salter og andre viktige mineraler og sporstoffer, som kan bidra til å erstatte den mangelen som er avgjørende for å opprettholde en sunn hest. Ved bruk av saltstein vil du hjelpe hesten å opprettholde behovet for salter.
Bruk dem hele året – men spesielt i de varmere sommermånedene.

Les merShow less
Produktdetaljer
CDG39
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn