Lick Saltstein Carbon Clay Sukkerfri Chia de Gracia

Saltstein med Carbon Clay

100 % naturlig slikkestein for hestefritid og lek.

Les merShow less
kr 389.00
Velg mengde
  • 1,6 kg
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

100 % naturlig slikkestein for hestefritid og lek.

Et smakfullt og sunt alternativ, langvarig og rikelig. Laget av ekte naturlige ingredienser.

Pakken inkluderer et meterlangt lintau for feste.

Pakkestørrelse: 1,6 kg

* Slikkestein kommer hesten til gode i situasjoner der den ikke har mat. Å slikke en hest stimulerer utskillelsen av spytt. Alkalisk spytt nøytraliserer magesyrer og beskytter magen mot sår. Spyttsekresjon støtter magens funksjon og forbedrer fordøyelsesprosessen.

* Lickstones har en hard tekstur, og små deler som sitter fast mellom tennene løsner ikke. Næringsstoffer som reiser til magen med spytt absorberes lett av kroppen.

* Lickstone er en fin måte å roe ned på. Mens de slikker, holder hestene seg rolige, for eksempel ved veterinærbesøk, skoing osv.

* CdG-Lick er også et leketøy. Når hesten slikker og leker, forbedrer det hestens følelsesmessige tilstand og mentale årvåkenhet.

* Smultringformede CdG-Lick-steiner er håndlaget og presset, noe som garanterer en jevn fordeling av vitaminer og mineraler over hele området av steinen. Produktene er også 100 % miljøvennlige i pakken

Saltsteinen inneholder essensielle salter og andre viktige mineraler og sporstoffer, som kan bidra til å erstatte den mangelen som er avgjørende for å opprettholde en sunn hest. Ved bruk av saltstein vil du hjelpe hesten å opprettholde behovet for salter.
Bruk dem hele året – men spesielt i de varmere sommermånedene.

Les merShow less
Produktdetaljer
CDG40S
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Likit
kr 699.00
(0)
Revitaliser hestens hverdag med Likit Boredom Breaker! Vår banebrytende leke gir en ekstraordinær kombinasjon av moro og mental stimulering, slik at din hest kan utforske, lære og nyte. Fylt med smakfulle...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 119.00
(0)
Silvermoor Swingers er laget av 100% naturlige ingredienser uten tilsatt sukker.  Den innovativt designede 'boredom busteren' festes til Swingers Rope og henges i stall, utegang, hengeren eller i paddocken.
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn