MSM NAF

 anti-inflammatorisk og smertelindrende, styrker huden, ledd og muskelplager og avgifter

Les merShow less
kr 439.00
Velg mengde
  • 300 gram
  • 1 kg
  • 2,5 kg
Produktet er tilgjengelig med andre valg
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

NAF MSM 

 MSM er en organisk svovelforbindelse som inneholder lett opptagelig svovel som kroppen kan bruke.   

For Islandshester har MSM vist seg å ha en positiv effekt på sommereksem. Grunnen er trolig svovelinnholdet som islandshesten får i seg naturlig på Island på grunn av den vulkanske bakken, men som i gresset i Norge (og ellers i Europa) mangler mye av.

MSM er et av naturens mest giftfrie emne.  Man har testet på dyr og konstantert at det er like giftfritt som vann.  MSM er vannløselig og det betyr at kroppen regulerer selv hva den har behov for og gir du for mye vil det gå ut i urinen.

MSM hjelper kroppen med de livsviktige byggestenene som behøves for å skape den essentielle aminosyren metionin.  Essentiell betyr at kroppen ikke kan lage den selv – men må komme fra fòret.  Av methionin brytes ned og i sin tur lages aminosyrene taurin, cystin og cystein – og disse har ulike roller i kroppens funksjon.  Cystein er en av kroppens sterkeste antioksidanter og behøves for å bekjempe alle de frie radikaler som oppstår i kroppen.  Selv mange av B-vitaminene for eksempel B1 og biotin er avhengig av MSM for å kunne taes opp opptimalt av kroppen.

MSN finnes naturlig i blant annet melk og gress, men det ødelegges ved tørke og oppvarming. For hester som går på beite regner man med at hesten får i seg ca ett gram MSM om dagen. Ensilage inneholder nesten ikke noe MSM.  Når hesten får tilskudd av MSM kan kroppen reparere seg selv.  Hesten får dessuten et bedre sirkulasjon og syreopptak.  Dette leder til at hesten henter seg raskere etter trening og får ofte bedre appetitt.

Innehold: Methyl-Sulphonyl-Methane 

Dosering:
Hest - vedlikeholdsdose 20-3 pr dg

start dose 24-40g pr dg
Ponies vedlikeholdsdose 8-16g pr dg
startdose 16-24 g pr dg

96 timers karens!

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Chia De Gracia
kr 575.00
(0)
Anti-inflammatorisk og smertelindrende, styrker huden, ledd og muskelplager og avgifter MSM er en organisk svovelforbindelse som kan brukes i kombinasjon med andre urteprodukter, for å styrke opptaket og...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn