Equitop Gonex

Opprettholder normal funksjon i leddbrusk, leddkapsel, sener og leddbånd

Les merShow less
kr 795.00
Dager
  • 30 dager
Favoritt0
Beskrivelse
Equitop® Gonex er et naturligt fortilskudd, som er spesielt utviklet til å støtte den normale funksjon i ledbrusk, ledkapsler, sener og leddbånd. 
Equitop® Gonex tilfører ledstrukturene viktige byggestener, og sørger for, at de kommer dit, hvor de gjør mest nytte.
Equitop® Gonex inneholder Gonex® med aktivt GLME (grønlæbet muslinge-ekstrakt), som bl.a. har et høyt innehold av flerumettede fedtsyrer og en spesiell glycogenkombination.
Hvordan fungerer Equitop® Gonex
Equitop® Gonex tilfører leddstrukturene forskjellige næringsstoffer, som er naturlige bestanddeler i leddene, og dermed også essensielle byggesten for leddenes optimale funksjon. 
Disse byggestene er både avgjørende for stabilitet og elastisitet i sener og leddbånd, samt for leddbruskens støtdempende funksjon.
Equitop® Gonex inneholder dessuten et spesielt glykogen kompleks samt flerumettede fettsyrer. Disse komponenter smører og hjelper leddet med at stå imot ytre påvirkninger og belastning. 
Således gavner Equitop® Gonex hestens ledd på flere forskjellige måter
Når har min hest bruk for Equitop® Gonex?
Equitop® Gonex anbefales spesielt til unghester samt sports/konkurransehester- og ridehester, idet deres ledd oftest er utsatt for større belastning enn normalt. 
Equitop® Gonex kan med fordel anvendes til:
-  Føll og unghester
-  Sportshester/konkurransehester og hester under stor belastning
-  Ældre hester og hester med leddbesvær - betennelser
Equitop® Gonex styrker leddbrusken, som fungerer som støtdemper, og motvirker dermed sportsskader og overanstrengelser.
Hvordan forer jeg min hest med Equitop® Gonex?
Equitop® Gonex er et rent naturprodukt, som de fleste hester frivilligt spiser. Equitop® Gonex kan gies gjennom hele hestens liv for at styrke sundheten i leddene. 
Doseringsvejledning
Hestens vekt Doseringsmål pr. dag
< 500 kg ½ mål (12.5g)
= 500 kg 1 mål (25 g)
Én bøtte rekker til 30 dages bruk for en hest på 500 kg

Sunn-hest er en faghandel - (ikke bare nettbutikk) som tilbyr kvalitetsprodukter og kompetanse - fòrtilskudd, urter og alternativ helse til hest. 
Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
Grønnleppet musling
Grønnleppet musling - naturlig kilde til glucosamin
Flere studier viser at dyr  får mindre smerter og bedre leddmobilitet når de får tilskudd med grønnleppet musling. 
Grønnleppet muslingekstrakt  bidrar til å begrense betennelse, opprettholde bruskens integritet og bekjempe oksidative skader. Grønnleppet muslingekstrakt  hjelper til å opprettholde leddenes mobilitet og gir lindring og kan også være  forebyggende hos hester som trener hardt som gir belastning på kroppen
Grønnleppet muslingekstrakt har et  stort antall potensielt aktive stoffer som bekjemper betennelse i leddene samt gir til støtte den normale funksjon i ledbrusk, ledkapsler, sener og leddbånd hvor Grønnleppet muslingekstrakt tilfører ledstrukturene viktige byggestener, og sørger for, at de kommer dit, hvor de gjør mest nytte
Viktige næringstoffer i grønnleppet musling
 omega 3-fettsyrer, kondroitin, glutamin, vitamin E og C og sporelementer (sink, kobber, mangan). glykosaminoglykaner(GAG)., flere livsnødvendige aminosyrer, mineraler og antioksidanter som finnes i havet, ulike bioaktive proteiner som hjelper til å bygge opp ben og brusk - GAG (glykosaminoglykaner) spiller en meget viktig rolle ved produksjon av bindevev, brusk og leddkapsel.  Dessuten en forutsetning for produksjon av leddvæske. 

16 andre produkter i samme kategori:
Chia De Gracia
kr 575.00
(0)
Anti-inflammatorisk og smertelindrende, styrker huden, ledd og muskelplager og avgifter MSM er en organisk svovelforbindelse som kan brukes i kombinasjon med andre urteprodukter, for å styrke opptaket og...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn