Ingefær Chia de Gracia

Ved kroniske betennelser i ledd/sener/muskulatur, forkjølelse

Les merShow less
kr 280.00
Velg mengde
  • 350 gram
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse
Ingefær - pulverisert - Yang 

En rekke planter har atiinflammatoriske, antireumatiske og smertestillende egenskaper som er nyttige for å begrense betennelsesliknende tilstander som ved for eksempel leddgikt/betennelser  og andre revmatiske sykdommer. Dette gjelder spesielt planter med virkestoffer som hemmer enzymene oxygenase (OX) og lipoxygenase (LOX) og dermed reduserer produksjonen av inflamasjonsfremmende stoffer, samt planter som hemmer dannelsen av leukotriener og tumornekrosefaktor.  Planter som øker antioksidantforsvaret og fremmer kretsløpet er også viktig.  For leveren er også ingefær viktig krydder da ingefær støtter blodfiltreringen og leverens største oppgave er og filtrere blodet.

 Ingefær (Zingiber officinale) har vært brukt i India og Kina i minst 2500 år mot blant annet revmatisme og leddbetennelse.

Den anti-inflammatoriske egenskapen  av ingefær har vært kjent og verdsatt i århundrer. I løpet av de siste 25 årene har mange laboratorier gitt vitenskapelig støtte for den lenge hatt troen på at ingefær inneholder bestanddeler med betennelsesdempende egenskaper

De aktive ingrediensene i ingefær – forbindelse som kalles gingerols - har en lignende struktur til Capsicin, den aktive ingrediensen i chili peppers og capsium  som også er en kjent som smerte dempende

Urten brukes til å behandle bla  leddgikt/betennelse.  Produksjonen av cytokiner som er forbundet med betennelser og smerter er begrenset og blodsirkulasjonen  blir stimulert. Andre forhold som rundt smerte og dårlig sirkulasjon kan også ha nytte av å bruke ingefær.  Noen ytterligere ingefær-fordeler inkluderer dens bruk som et antibiotikum agent og en veldig sterk antioksidant (fjerner  frie radikaler som ellers ville skade friske celler).

 Noen bruksområder:
Kronisk betennelse i ledd eller muskulatur, dårlig fordøyelse, betennelse i mage og tarm (kronisk diare, irritabel tarm, luftveisplager, influensa, bronkitt, smerter, dårlig blodsirkulasjon, innvolsormOgså for hester med allergiplager, som sommereksem har Ingefær vist seg å være effektiv. For hester som har mye gassdannelse i tarmen (kolikkplager) vil den også være hjelpende her.

Ingefær - rotstokken virker sterkt hemmende på dannelsen av inflammasjonsfremmende vevshormoner, og den fremmer dessuten kretsløpet og fordøyelsen som er svært viktige ved reumatiske lidelser. Ingefærroten inneholder mer enn 400 kjemiske stoffer. Ingefær virker antiinflammatorisk ved blant annet å hemme NF-kB (nuclear factor-kB), et stoff med forhøyet aktivitet i ledd angrepet av leddgikt samt ved andre kroniske inflammasjonstilstander. Gingeroler i ingefær hemmer dessuten enzymet 5-lipoxygenase (5-LOX) som inngår i dannelsen av interleukin-1 som forårsaker inflammasjon ved leddgikt. Ingefær hemmer også COX-enzymer som inngår i dannelsen av inflammasjonsfremmende prostaglandiner. Det kan i tillegg nevnes at ingefær motvirker sår på slimhinnene i mage-tarmkanalen.

Ingefær øker også produksjonen av beskyttende slim i de dypere lagene av mageslimhinnen. Disse resultatene viser at ingefær, på tilsvarende måte som lakrisrot (virker på overflaten av magens slimhinner), er en urtemedisin som kan hjelpe mot magesår. 

Les merShow less
Produktdetaljer
CDG5
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn