Muscle Up Chia de Gracia 2,5kg

Muscle Up er 100% naturlig, ekstremt allsidig proteintilskudd og muskelmasse-supplement for hester.

Muscle Up inneholder: erteprotein, bokhvete, linfrø, bukkehornkløverfrø, spirulina, gresskarfrø, biepollen og en klype kjærlighet.

Les merShow less
kr 779.00
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Alle proteiner består av aminosyrer (20), hvorav omtrent ti er essensielle, avhengig av dyrearten. Hesten kan ikke produsere de nødvendige aminosyrene selv, men må få dem fra maten. De viktigste essensielle aminosyrene for hesten er lysin og metionin.

Proteiner er nødvendige for alle celler i kroppen, men spesielt for å bygge hestens muskler. Sammensetningen av hestens kropp er omtrent 65 % vann og 20 % proteiner. Hvis hesten får for lite protein fra fôret, vil den ikke kunne opprettholde og utvikle muskelmasse. Føllets vekst kan også bli hemmet.

**Muscle Up** er et effektivt proteintilskudd med en svært allsidig aminosyresammensetning. Det bidrar også til å sikre behovet for proteiner for hester i hard trening og hjelper hester med å øke muskelmassen.

**Peaprotein** har en utmerket aminosyresammensetning og inneholder spesielt høye mengder L-glutamin. L-glutamin er spesielt viktig etter trening, da belastning kan redusere glutaminkonsentrasjonen i cellene med opptil 50 %. Dette kan føre til ineffektivitet i musklene og et potensielt behov for kroppen å bruke musklene til energi, spesielt hvis belastningen fortsetter over lengre tid. Inntak av glutamin i tilskudd kan forhindre denne reduksjonen, noe som gjør at musklene varer lenger og kommer seg raskere etter tretthet. Peaprotein laget av gule erter er glutenfritt, absorberes godt i kroppen og er også et godt valg for hester med følsom mage.

**Bokhvete** er nesten en komplett proteinkilde. Det inneholder mye høyverdige proteiner, kalium og aminosyrer. Det har også antioksidantegenskaper og inneholder ikke gluten.

**Linfrø** er et magevennlig proteintilskudd og tarmbalanserer, som også inneholder fordøyelsesfiber og sunne omega-fettsyrer (linolsyre og linolensyre).

**Bukkehornkløverfrø** er en svært god proteinkilde for hester med vanskeligheter med å opparbeide muskelmasse. Utmerket for gamle og dårlig forberedte hester. Akselererer restitusjonen. Bukkehornkløverfrø inneholder i tillegg til protein, jern, fosfor og lysin, og er også en god kilde til selen.

**Spirulina** inneholder mye protein, vitaminer, mineraler, karotenoider og antioksidanter. Spirulina er en av de mest næringsrike plantene i verden. Det er også en av verdens rikeste proteinkilder og inneholder opptil 65-70 % protein! Hjelper med å øke hestens muskelmasse, hjelper hesten med å prestere bedre og akselererer restitusjonen.

**Gresskarfrø** inneholder 23 til 25 gram protein per 100 g. De inneholder mye kalium, sink, selen, mangan, magnesium, jern, fosfor, kobber og sink, og B-vitaminer som tiamin, vitamin B6 og folat, og vitamin K. I tillegg til de gode omega-fettsyrene inneholder frøene også alfa-tokoferol, eller naturlig vitamin E: 34,5 mg / 100 g!

**Biepollen** er en svært næringsrik diett. Pollen øker utholdenheten, bidrar til utholdenhet og restitusjon, og kroppens immunforsvar. Pollen granulat er en vitamin- og proteinrik antioksidant som støtter muskelfunksjon og ytelse og øker appetitten. Pollennæringsstoffene absorberes raskt i kroppen og er utmerket næring for gamle, restituende, velutviklede eller trøtte hester. Det er også flott for konkurransehester. Pollen inneholder i gjennomsnitt omtrent 25 % protein.

**Dosering:**

Hest:

0,5 til 2 dl / 100 kg.

(30 g - 90 g / 100 kg)

1 dl veier 60 g.

Muscle Up inneholder omtrent 310 g/kg/dag fordøyelig råprotein.

Ikke for drektige hopper og ikke anbefalt for hester med biepollenallergi.

**Sammensetning:** Råprotein 42 %, råfiber 4,5 %, råfett 10,5 %, råprotein 33 %.

**Peaprotein:** 100 g inneholder protein 90 g.

- L-Alanin: 4,1 g

- L-Arginin: 8,5 g

- L-Asparaginsyre / L-Asparagin: 11,5 g

- L-Glutaminsyre / L-Glutamin: 18,8 g

- L-Histidin: 2,5 g

- L-Isoleucin: 4,5 g

- L-Leucin: 8,4 g

- L-Lysin: 7,2 g

- L-Metionin: 1,06 g

- L-Fenylalanin: 5,1 g

- L-Cystein: 1,04 g

- L-Prolin: 4,1 g

- L-Treonin: 3,9 g

- L-Tryptofan: 1,0 g

- L-Tyrosin: 4,2 g

- L-Valin: 5,0 g

Behovet for hestens aminosyrer/protein styres i stor grad av dens fysiologiske behov. Mengden protein hesten trenger er knyttet til dens energibehov. En voksen hest trenger omtrent 6 gram protein per megajoule av energiverdi. Derfor, hvis hestens energibehov øker, for eksempel på grunn av belastning, drektighet eller laktasjon, øker også behovet for protein.

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Chia De Gracia
kr 319.00
(0)
Fordelene med gurkemeie er hovedsakelig basert på curcumin, som tar vare på bein og ledd. Gurkemeie kommer fra en plante i ingefærfamilien og er hjemmehørende i India, hvor den har blitt brukt i medisin og matlaging...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn