Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

RINGBLOMST pulver

bekjempe magesår  – og magekatarr, tynntarms- og tykktarmsbetennelse (ødelagte slimhinner i tarmen)  samt stoppe diare.   

kr 350.00
Velg mengde
  • 500 gram
  • 1 kg
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse
Ringblomst har  en rekke helsebringende egenskaper  - PULVER få mer for pengene

Egenskaper
Stimulerer sårlegning (innvendig & utvendig)
Bittermiddel
Bakterie- og betennelseshemmende
Virus- og sopphemmende 
Blodrensende – avgiftende
Immun-, lymfe og miltstimulerende
Det er bitterstoffene i planten som stimulerer lever og galle, og bidrar til å rense kroppen for giftstoffer. Ringblomst virker som et urindrivende middel og fjerner dermed giftstoffer også via urinen, noe som kan utnyttes ved leddbetennelse og urinsyregikt. 
Ringblomst virker krampeløsende, galledrivende og blodrensende, og derav kan ringblomsten brukes   ved mage-, lever- og gallebesvær.
 Det er bitterstoffene i planten som stimulerer lever og galle, og bidrar til å rense kroppen for giftstoffer. Den gode virkningen av ringblomster ved ulike plager i fordøyelsessystemet skyldes også de sammentrekkende og antiseptiske egenskapene til flyktige oljer, garvesyrer og et gult harpiks som kalles calendulin. Disse stoffene kan bidra til å lindre magesår, magekatarr, tynntarms- og tykktarmsbetennelse, samt stoppe diaré. 
Ringblomst har en kraftig antibakteriell virkning som kan bekjempe infeksjoner av Heliobacter pylori, en bakterie som er assosiert med både gastritt og magesår. (kilde Rolv)
Ringblomsten har mange egenskaper og til hest brukes den i første rekke for å bekjempe magesår (infeksjoner av Hliobacter pylori) – og magekatarr, tynntarms- og tykktarmsbetennelse (ødelagte slimhinner i tarmen)  samt stoppe diare.   
Virus- bakterie og soppinfeksjon
I tillegg brukes den ved virus- bakterie og soppinfeksjon
Det kan også vise seg å være gunstig i behandlingen av candidosis - en soppinfeksjon som infiserer slimhinner i munn og fordøyelseskanalen av fugler, katter, hester, og noen ganger hunder. De soppdrepende egenskaper av denne urten også gjøre det et mulig alternativ for aktuell behandling av chromomycosis ; en infeksjon i huden som oppstår fra ulike sopp opprinnelse i kyr, hester, hunder, katter, og amphibians- eller i behandlingen av entomophthoromycosis ; en soppinfeksjon i neseborene, munn eller lepper av hest
Bitterstoffer
Bitterstoffer øker utskillelse av magesyre, styrker slimhinnene i magen, balanserer blodsukkeret og hjelper leveren til å fungere effektivt. 
Bitterurtene skal taes en halv time før fòringen for å få effekt – de finnes ulike bitterurter og alle har til felles at den bitre smaken påvirker fordøyelsen positivt – om det taes m vann ½ time for fòring.  Dette da bitterreseptorne på tungen aktiviserer resten av fordøyelsen. Som magesyre og pepsinutskillelse fremmes, kortvarig forøkelse av gastrin.  Blodgjennomstrømningen av mage- og tarmkanalens slimhinner fremmes osv.
NB! For hester med irritert slimhinne i magen (magekatarr) skal man først bygge opp mageslimhinnen (for eksempel med Pronutrin – Mjødurt – Lakris) før man begynner med bitterurter.
Noen bitterurter:
Djevelsklo, Kamille, Løvetann, Ringblomst, Salvie

Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 299.00
(0)
liten appetitt - luft i magen, kolikk, innvollsorm, forkjølelse, influensa, hoste, bronkitt, sår hals,
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 245.00
(0)
Sårlegende, senebetennelser, leddsmerter, forstuelser, vrikninger, benhinnebetennelser og på øm muskulatur
kr 325.00
(0)
«Naturens» penicillin –  ved infeksjoner, nyttig ved galler, problemer i øvre luftveier og løsner slim, bihulebetennelse, bronkitt, fordøyelse
kr 368.75
(0)
kraftig antibiotikum ved infeksjoner, bakterie, virus, soppinnfeksjoner, forkjølelse, influensa, halsinfeksjoner, bronkitt og lungebetennelse.
kr 450.00
(0)
styrke immunforsvar og beskytter mot forkjølelse og infeksjoner, anbefales ved allergier og hudsykdommer
Sist vist
kr 350.00
(0)
bekjempe magesår  – og magekatarr, tynntarms- og tykktarmsbetennelse (ødelagte slimhinner i tarmen)  samt stoppe diare.   

Meny

Innstillinger