Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

CORTAFLEX HA Equine America

fòrtilskudd -  brukes forebyggende eller terapi, smerter, betennelser, ømhet - ledd

MANGE STØRRELSER

Les merShow less
kr 419.00
Velg mengde
  • 250 gram
  • 500 gram
  • 900 gram
  • 3,6 kg
Beskrivelse

ECortaflex® HA Regular pulver er designet for ernæringsmessig vedlikehold av sunne ledd hos hester og ponnier i lett til moderat arbeid, eller eldre hester som trenger litt ekstra bevegelighetsstøtte!

Cortaflex® HA Regular Powder gir en velprøvd blanding av viktige forbindelser, med lave sukkernivåer, noe som gjør den egnet for hester og ponnier som er utsatt for laminitt. Cortaflex® HA Regular Powder inkluderer kollagen, hyaluronsyre, sporstoffer og aminosyre byggesteiner for å gi essensiell næringsstøtte for å opprettholde sunt brusk og leddvæske. Brusk er det svampete, elastiske materialet som dekker endene av beinene i en ledd, fungerer som en stor støtdemper og bidrar til å redusere friksjon. Ledd eller leddvæske skal være tykt og tyktflytende, for å bade og smøre leddet, og fungerer også som en viktig støtdemper.

Tilbyr viktige ernæringsmessige byggesteiner for leddstøtte, inkludert kollagen, aminosyrer, MSM, hyaluronsyre og sporstoffer.

Passer for alle hester og ponnier i lett til middels arbeid, og eldre hester og ponnier for å støtte mobilitet.

Lavt sukker - egnet for hester og ponnier som er utsatt for laminitt.

BETA NOPS og UFAS er godkjent, og sikrer at våre produkter ikke inneholder forbudte stoffer og er egnet for hester som konkurrerer i henhold til FEI -forskrifter og regler for racing.

Prøvd og testet med over 2 millioner solgte enheter over hele verden

Cortaflex med ekstra tilsatt hyalonsyre

Cortaflex som sikrer en optimal leddmobilitet og knokkelstruktur hos unge og eldre hester.  Cortaflex er laget nettopp for å gi hesten det den trenger av alle næringsstoffer for å sikre en god helse hos hestens ledd.  

Cortaflex inneholder: Aminosyrer, vitaminer, Hyalonsyre HA, Glucosamin og Chondrotin, MSM, Avocado og Soyabønne

Innehold:

MSM er en organisk svovelforbindelse som inneholder lett opptagelig svovel. Ved å tilføre MSM sikrer man at det er tilstrekkelig med organisk svovel tilstede i leddet nok til at det danner seg ny leddbrusk og evnt til å bevare den eksisterende. MSM er også viktig for sundt bindevæv, leddfunksjon, cellestoffskiftet, enzymaktivitet og immunforsvar.

Glucosamin og Chondrotin er stoffer som finnes i normal leddvæske, men som ikke blir produsert i tilstrekkelige mengder av leddkapselen dersom det er en inflammasjon i leddet. Disse stoffene er viktige for å gjøre leddvæsken seig slik at det blir bedre "smøring" inni leddet

Hyaluronsyre HA  Hyaluronsyre sørger for at leddvæsken er viskøs, det vil i praksis si smørende og støtdempende. Hyaluronsyre i tarmen spaltes til glucosamin og glucoronsyre, som begge er viktige byggesten i leddbrusk og leddvæske

Avocado og Soyabønne flere studier viser at avokado / soyabønne  ga overbevisende effekt på smerter i ledd og muskler. 

Glutamin: Støtter tarmvæggene og immunsystemet

  • DOSAGE - Generally, for a 500kg horse, feed 14g per day for ten days. After that, 7g per day

Key Ingredients Per 14g Serving

MSM2500mg Collagen280mg
Manganese50mg Hyaluronic Acid30mg
Copper25mg Silicon10mg

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Innstillinger