Electrolyte Gold TRM

Elektrolytter med god smak. For god restitusjon. Til hester i trening. 30 x 50gram

Les merShow less
kr 850.00
Velg mengde
  • 30x50gram
Merke:
Favoritt0
Relaterte produkter
Beskrivelse

Bruksområde:

Når hester svetter, kan de miste mange av elektrolyttene og mineralene som er nødvendig for normal funksjon av kroppen. Da hestens svette er hypertonisk, er utarming av elektrolytter og vann viktige årsaker til trøtthet i utholdenhetskonkurranser. Som en konsekvens av elektrolyttap kan hesten vise nedsatt form og dårlig prestasjon. Gjenoppbygging av den naturlige mineral-/elektrolytt-/vitaminbalansen tar tid, og hvis mangelen av elektrolytter grunnet alvorlig svetting er betydelig, må tapet kompenseres. Når man bruker Electrolytt tilskudd etter tap av elektrolytter og mineraler på grunn av svette (varme, transport, anstrengelse) vil hesten forbli bli i form over en lengre periode, komme seg raskere, og lettere tåle lengre perioder med intensiv trening, konkurranse og transport.

Info om produkt

Electrolyte Gold er balanserte elektrolytter som er vitenskapelig utviklet for å ta vare på behovet til hester i trening.

Den inneholder essensielle elektrolytter og vitaminer i aminosyre- og glukosebase.

Ved hard trening vil hester svette mye for å avkjøe seg, de mister derfor mye væske og elektrolytter.

Electrolyte Gold er et utmerket produkt for å fylle på elektrolytter etter trening og i generelt varmt vær.

Electrolyte Gold inneholder i tillegg høye doser av vitamin E (1000iu) og Vitamin C som vil bidra med å beskytte muskelvevet ved å redusere frie radikaler etter trening.

Glysin og glukose øker opptaket av elektrolytter i tarmen.

Anbefalt dosering:

50g per dag. Halv dose til ponni.

Husk å alltid ha friskt vann tilgjengelig.

 

Leveres i pakker på 30×50 gram 

Electrolyte Gold TRM er et kosttilskudd som supplerer disse manglene. Det inneholder et antall essensielle elektrolytter (inkl. natrium, kalium, klorid, magnesium og kalsium), samt noen viktige B-vitaminer. Andre ingredienser inkluderer essensielle aminosyrer og sukker (dekstrose), som gir energi og fremmer absorpsjon av elektrolytter.

Les merShow less
Produktdetaljer
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 119.00
(0)
Silvermoor Swingers er laget av 100% naturlige ingredienser uten tilsatt sukker.  Den innovativt designede 'boredom busteren' festes til Swingers Rope og henges i stall, utegang, hengeren eller i paddocken.
Dodson & Horrell
kr 425.00
(0)
Brennesle og mynte – støtter en sunn hud, pels og immunsystem. Løvetann, timian og rødkløver – gir variasjon i kostholdet og fremmer helse og velvære. Oregano og nyper – kilder til naturlige antioksidanter. styrker...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn