Vetrofen Healthy

Effektivt og naturligtilskudd for inflammasjoner i hestens bevegelsesapparat. Forebyggende og behandlende effekt. Perfekt for konkurransehester og eldre hester. 

Les merShow less
kr 699.00
Velg mengde
  • 120 gram
  • 360 gram
Merke:
Favoritt0
Beskrivelse

Hjelp hesten din å holde seg frisk med Vetrofen Healthy Vi ønsker alle å nyte hestene våre så mye som mulig - det er grunnen til at vi har dem! Når du har en sunn og trent hest, er det verdt å prøve å holde dem på den måten, og litt daglig kosttilskudd i nøkkelområder kan være akkurat trikset. Det er der Vetrofen Healthy kommer inn. Vetrofen Healthy er et naturlig, trygt og effektivt hestetilskudd designet for å gi daglig støtte til din firbeinte følgesvenn og fremme komfort og mobilitet hos aktive eller aldrende hester. Hestens kropp er designet for å opprettholde en balansert indre sammensetning. Imidlertid kommer livet iblant i veien. Utfordringer som trening, å være i stallen eller de små stressene i hverdagen kan forstyrre balansen - noe som igjen påvirker hestens generelle helse og trivsel. Heldigvis vil et daglig hestetilskudd som gir ekstra antioksidanter i kostholdet gi den nødvendige boosten for å gjenopprette den viktige balansen og holde hesten din lykkelig og sunn! Laget av en skreddersydd blanding av naturlige ingredienser, er Vetrofen Healthy laget med hestens helse i tankene. Det inneholder en spesiell antioksidantformel kalt ABC-Flex, er trygt for daglig bruk og har en rekke fordeler for hestens helse. Den tilpassede blandingen av naturlige ingredienser samarbeider for å støtte hestens funksjon og fleksibilitet, lindre betennelse, fremme komfort og restitusjon, samt fremme hestens generelle trivsel og livskvalitet. Fordi en sunn hest er en lykkelig hest!

Redusert beitegang og de kaldere månedene bringer ofte fram tegn på stivhet i leddene. Gi Vetrofen Healthy for å målrette ledd- og muskelbetennelse og holde dem komfortable. Å tilføre ekstra antioksidanter i kostholdet vil gi den nødvendige støtten for å gjenopprette den viktige balansen.

Hvorfor det er så bra: Vetrofen Healthy gir ekstra antioksidante næringsstoffer for å støtte kroppens egne mekanismer for betennelsesrespons. Et leddtilskudd for hester som støtter komfort, funksjon og fleksibilitet i ledd, muskler, leddbånd og sener. Fremmer generell trivsel og livskvalitet for hesten din (perfekt for å holde aktive eller aldrende hester komfortable og glade!) Hjelper med komfort og restitusjon gjennom en unik og bevist tilnærming. Vetrofen Healthy er designet for daglig bruk og kan brukes for kort- eller langvarig støtte. Bland det enkelt inn i hestens vanlige fôr og dra nytte av fordelene! Fri for forbudte stoffer og trygt å bruke med prestasjonshester.

Kraftfulle ingredienser Vetrofen Healthy er en proprietær blanding av tre velprøvde naturlige plantekilder kjent for sine effektive antioksidantegenskaper: Acacia Catechu, Boswellia og Curcumin. Sort pepper er tilsatt for å hjelpe absorpsjonen.

Boswellia Serrata (også kjent som indisk røkelse) har blitt brukt i århundrer for å støtte leddhelsen. I leddtilskudd for hester kan det støtte kroppens naturlige betennelsessystem, fremme bevegelse og mobilitet, samt forbedre hestens leddhelse og komfort.

Curcumin (hovedingrediensen i gurkemeie) virker mot stivhet i hestens ledd og hudirritasjon, og har antioksidante egenskaper.

Acacia Catechu har lenge blitt anerkjent av ayurvediske utøvere for sine antioksidante egenskaper. Det kan bidra til å gi leddlindring for hester, redusere stivhet og forbedre mobilitet.

96 timers karens!

Les merShow less
Produktdetaljer
ANI6
Produktanmeldelse
Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

  • Stjerne:
Beskriv dette produktet ved bruk av enkle og korte ord.
Last opp bilder:
Slipp bilder her eller trykk for å velge.
16 andre produkter i samme kategori:
RiderInBalance
kr 3,300.00
(0)
Our specially designed, patented RiB-stirrup, improving your leg position and balance. The adjustable angle on the foot plate will give you maximum foot support and control, placing your leg softly and quietly around...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny

Opprett en konto for å lagre favoritter.

Logg inn